A dzisiaj odwiedził mnie ziomal z grupy warmińsko-mazurskiej , którego miałem okazje poznać już wcześniej na spocie w Olsztynku Drobne naprawy + modzik. Wyjechał od nas kolejny touran z dodatkowym oświetleniem w bagażniku
Dziękuje za odwiedziny i zapraszam ponownie
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
JEDARO pisze: Wyjechał od nas kolejny touran z dodatkowym oświetleniem w bagażniku
Widzę, że bardzo modne zrobiło się dodatkowe oświetlenie w bagażniku. Tez nie mogę się nacieszyć. Dobra robota i oczywiście świetny pomysł na ulokowanie lampek dokładnie w tym miejscu Proponuję patenta sprzedać do VW
Był Touran 1,9TDI/77KW + DSG
Jest Tiguan 2,0TDI/130KW + DSG
JEDARO team szaleje..... dwóch klubowiczów na tydzień to chyba lekka przesada - przecież po roku będzie miał każde klubowe auto na kanale..... Postuluję od półrocza przenieść się gdzieś bliżej centrum/południa Polski - Daj nam szanse!!!!!
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
aawol pisze:JEDARO team szaleje..... dwóch klubowiczów na tydzień to chyba lekka przesada - przecież po roku będzie miał każde klubowe auto na kanale..... Postuluję od półrocza przenieść się gdzieś bliżej centrum/południa Polski - Daj nam szanse!!!!!
Ja na pewno nie raz skorzystam z ich fachowej roboty!!!
Dziś odwiedził mnie kolejny forumowicz i na dodatek mój Ziomek kolega JANSEN jestem pod wrażeniem nie dość, że autko posiada dopiero miesiąc to już zapisał się na forum i już poszły pierwsze mody z tego co wiem to jeszcze nie koniec no i małe naprawy też wykonane.
Fotki modów wrzucę jutro bo dziś już mi się nie chcę dopiero wyszedłem z bunkru
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
Andrzeju coś musimy pomyśleć i zorganizować jakieś spotkanko
A żeby nie było dziś trafił do nas bardzo serdeczny kolega Czarny73 ze swoim tourankiem Oczywiście jest i pamiątkowa fotka
W imieniu JEDARO TEAM serdecznie dziękuje za odwiedziny i za miło spędzony czas na ciekawych rozmowach no i fajnie oczywiście było poznać kolejnego forumowicza
nie żebym się czepiał ale w zakres usług musi Darek wpisać szybkie mycie bo granacik czyściutki a gość z drogi też powinien mieć możliwość zrobienia się na cacy do zdjęć.....
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę