Tak na szybko pokażę jak szybko można przerobić nasze lampki na takie z modelu W8 itd, dodatkowo dołożyłem w miejsce gdzie powinien być fabrycznie mikrofon od zestawu bluetooth, a mamy dokładany zestaw nokia...foto:

Wiadomo, wiercimy sobie otworki pod ledy położenie według uznania...
Jako że obudowa jest jakby z podwójnego plastiku to z zewnętrznej strony przewierciłem sobie wiertełkiem 3,5mm a od środka 5mm tak żeby led wszedł mi do środka,ale oparł się o dolny plastik i nie wypadł dołem, tym sposobem unikniemy klejenia....
Jak już wszystko powiercimy i dopasujemy, zaczynamy lutować, plus do plusa itd rezystorek do plusa wszystko izolujemy koszulkami termokurczliwymi, i tak powinno wyglądać:

Potem idziemy do auta i rozdupcamy mikrofon od zestawu bluetooth nokia wyciągamy ze środka mic i gumową obudowę i wkładamy w miejsce w lampce (idealnie pasuje, jakby było stąd) a wszystko wygląda tak:

Podłączając zasilanie nie trzeba ciągnąć plusa z dolnej części auta, bo w lampce jest stały plus i ledy świecą się cały czas bez względu na to czy mamy auto uruchomione czy nie, dopiero po zamknięciu auta pilotem CAN odłącza zasilanie i wszystko gaśnie.
No to by było na tyle, mam nadzieję że komuś się przyda moja porada, wszystkie uwagi co do moda mile widziane, bo może czegoś nie wiem,albo coś zrobiłem źle