Kratki halogenów R-Line
- yox
- Władca postów
- Auto:: 1.9 TDI BXE 07 R-Line C.M
- Imię:: Marek
- Podziękował: 240 razy
- Otrzymał podziękowań: 673 razy
Kratki halogenów R-Line
Witam serdecznie. Mam pytanko, czy przednie kratki halogenów R-Line będą pasowały do zwykłego po-lifta ?
- Johny7205
- ____________________
- Auto:: 1T2T21 1.9TDI Trendline+
- Imię:: Janek
- Podziękował: 69 razy
- Otrzymał podziękowań: 59 razy
Re: Kratki halogenów R-Line
Tak będą, razem z kratką środkową która ma listwę chromową dookoła.
Jeśli bez tej kratki to prawdopodobnie trzeba będzie podciąć delikatnie róg kratek bocznych od R-line-a.
Ja u siebie jestem na razie po wymianie kratki środkowej. jest minimalna różnica między tą kratką a kratką zwykłą bez chromu. Chodzi o styk z kratkami bocznymi.
Ale to jest drobny szczegół do pokonania.
pz/Johny7205
Jeśli bez tej kratki to prawdopodobnie trzeba będzie podciąć delikatnie róg kratek bocznych od R-line-a.
Ja u siebie jestem na razie po wymianie kratki środkowej. jest minimalna różnica między tą kratką a kratką zwykłą bez chromu. Chodzi o styk z kratkami bocznymi.
pz/Johny7205

- yox
- Władca postów
- Auto:: 1.9 TDI BXE 07 R-Line C.M
- Imię:: Marek
- Podziękował: 240 razy
- Otrzymał podziękowań: 673 razy
Ok. dzięki za odp. i sorrki za ' nie ten dział'Johny7205 pisze:Tak będą, razem z kratką środkową która ma listwę chromową dookoła.
pz/Johny7205

-
- Kandydat
- Auto:: touran
- Imię:: Dawid
yyy to gdzie te temat uciekł ? nie moge odnaleźć ... a chce zmienić na r line ...