moja czarna strzała
1.9tdi BXE 105km chip 142km profesjonal
1masowe sztywne sprzegło Valeo wzmacniane KEWLAR hula od wymiany jak na razie 2700km wszystko
manual
2006rok
climatronik
troszke chromów dodam fotki
2 din Clarion kamera,Gps,z.głośn,
- valeo jednomasowe w tym zakucie kewlar plus wyważenie plus robota =2100zetaniko02 pisze:Powiedz ile cię wyszło sprzęgło?
Kamerke masz jakąś uniwersalną, czy dedykowana pod radio?
zakupiony na alleg.. listwy grill klamki nie pamietam ale cos koło 550zetaagniazd pisze:Ten chromik na listwach przy szybach to był oryginalnie czy zakladales? I gdzie to mozna dostac?
-trzymają super przez dwa lata bedzie w kwietniuagniazd pisze:Te chromiki pod szyby do 1t3 chyba by podeszly. Nie mogę znaleźć na allegro. Dobrze się trzymają? Nie masz problemów z odklejaniem przy myciu albo zimą? To byly oryginalne listwy wyprofilowane i docięte na wymiar czy musiales cos docinac i rzeźbić?
Mariusz powiedz czy zauważyłeś jakaś zmianę przy puszczaniu sprzęgła czy też pracy silnika po zmianie na jednomasę.U mnie już odzywa się dwumasa i być może warto by zmienić na takie jak twoje. Choć koszty wyszły by pewnie te same.TOURANNice pisze:1masowe sztywne sprzegło Valeo wzmacniane KEWLAR hula od wymiany jak na razie 2700km wszystko