Zdziwiłbyś się z tym wiekiem, zdziwiłbyś się jak wyglądały zloty i od czego można być zmęczonymRauko pisze:Średni wiek użytkowników Polo to pewnie 15-20 lat, w Touranie śrenia jest nieco wyższa
Bo średnia to średnia, a nie wiek najstarszego useraCiapek pisze:Zdziwiłbyś się z tym wiekiem, zdziwiłbyś się jak wyglądały zloty i od czego można być zmęczonymRauko pisze:Średni wiek użytkowników Polo to pewnie 15-20 lat, w Touranie śrenia jest nieco wyższaNie miałem na myśli tylko i wyłącznie alku.
Co to znaczy nieco wyższa? Nie wiem ile Ty masz, ale ja mam z pewnością "nieco, nieco"więcej niż średnia podana przez Ciebie
ciapek dziadkuCiapek pisze:Zdziwiłbyś się z tym wiekiem, zdziwiłbyś się jak wyglądały zloty i od czego można być zmęczonymRauko pisze:Średni wiek użytkowników Polo to pewnie 15-20 lat, w Touranie śrenia jest nieco wyższaNie miałem na myśli tylko i wyłącznie alku.
Co to znaczy nieco wyższa? Nie wiem ile Ty masz, ale ja mam z pewnością "nieco, nieco"więcej niż średnia podana przez Ciebie