Cesarz pisze:To nie oszustwo - to "tjuning"wkpwojtek pisze:Mam na myśli uczciwy przebieg a nie oszustwa :-)
Ta tjuning hehe
Cesarz pisze:To nie oszustwo - to "tjuning"wkpwojtek pisze:Mam na myśli uczciwy przebieg a nie oszustwa :-)
DLUGI-74 na Zlocie nie robi się przerw na drinka... tam się drinkuje non-stopDLUGI-74 pisze:kompadros widzę że za przewodnika możesz robić![]()
![]()
...a przerwę na drinka zaplanowałeś...bo nie widzę
Najlepiej kroplówkę z rudej podłączyćCesarz pisze:DLUGI-74 na Zlocie nie robi się przerw na drinka... tam się drinkuje non-stopDLUGI-74 pisze:kompadros widzę że za przewodnika możesz robić![]()
![]()
Ognisko jak najbardziej może być przerwąDLUGI-74 pisze:kompadros widzę że za przewodnika możesz robić![]()
![]()
Hej, tylko zaproponowałem atrakcje z których będzie można skorzystać lub nie i wybrać tylko jedną z nich. Przykładowo spływ kajakowy cieszy się ogromnym zainteresowaniem, czasami nie ma gdzie "postawić nogi" na rzece, jest tyle ludzi na kajakach ale uważam, że jest to fajna impreza z której warto skorzystać, a przy tym dobrze się po wygłupiaćMuti pisze:Nie lubię tak napietego grafika :p nie ma czasu na spokojne posiedzenie w dzień przy dobrej nowelce i pogadanie, czy pomodzenie.. Zlot to spotkanie ludzi i wymiana poglądów, a przy okazji dobra zabawa w jakże doborowym towarzystwie.
Oczywiście jeżeli ktoś jest z rodziną, to takie jak wymienił kolega atrakcje muszą być, ale moim zdaniem dla chętnych![]()
Piszę to z 4 letniego doświadczenia z OZTKP, także wiem ze od rana praktycznie jakieśsię pije i wtedy jazda odpada
![]()
NzTT
Ja was za dobrze znamniko02 pisze:przynajmniej jeden dzień tylko na auta.
Turanek, pytanie czy ktoś to w ogóle pamięta...Turanek pisze: Taa, a ktoś pamięta ilu brało udział w zmianie grilla u Śpiochu?
W tym roku tyle dni, to się okaże, że silnik na ziemi jeszcze leżyTuranek pisze:Ja was za dobrze znam
Żeby wspólny przejazd zrobić, to się trzeba nalatać między autkami i domkami. A się później okaże, że trzeba czekać, bo ktoś zderzaka jeszcze nie założył.