TomkuTomas pisze:odnoszę wrażenie że decyzja już zapadła

ale przynajmniej "szpiona" obudziłeś

TomkuTomas pisze:odnoszę wrażenie że decyzja już zapadła
Nie wiem co sugerujesz ale nie podoba mi się to co piszesz.wkpwojtek pisze: Twój głos przeciwko Pieckom to Twój głos czy piszesz też w imieniu innych?
Właśnie czekałem kiedy ktoś to napisze. Ja się nie skarżę, piszę co uważam.wkpwojtek pisze:Nikt inny się nie skarży.
Przecież to samo napisałem.wkpwojtek pisze:Nigdy nie będzie tak aby wszyscy mieli blisko.
Tu niestety się nie zgodzę. Wybierają tylko dobrodzieje. Czyli 10 % aktywnych użytkowników.wkpwojtek pisze:Tak to przecież działa, że większość decyduje.
No przecież to przywilej DOBRODZIEJA, za wpłacone na rzecz forum pieniążki.Moim zdaniem to zupełnie uczciwe.Tomas pisze:Tu niestety się nie zgodzę. Wybierają tylko dobrodzieje. Czyli 10 % aktywnych użytkowników.wkpwojtek pisze:Tak to przecież działa, że większość decyduje.
No i to jest ta różnica, ja nie chcę nikogo do niczego namawiać, ani nic sugerować, chciałbym żeby było sprawiedliwie.wkpwojtek pisze:Jesli uważasz, że ktoś coś sugeruje,zachęca do jakiegoś miejsca to przecież nic zabronionego. Zrób to samo, proponuj, zachęcaj może wtedy miejsce zmieni się na bliższe Twojego miejsca zamieszkania.