Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Śpiochu dobrze prawi. Trzeba bardzo uważać co się pisze. Ja też nie raz byłem lustowany na tym forum. Tak wiec PANOWIE i PANIE więcej rozwagi w tym czym się chwalimy/chwalicie.spiochu pisze:Niestety potwierdzam słowa Michała - od listopada jestem bez tourana ;( nie chcę się za bardzo rozpisywać na ogólnym forum, bo mam wrażenie ze niestety nie tylko uczciwi/aktywni forumowicze czerpią stąd wiedzę o naszych autach/wyposazeniach/modach/zakupach.
Dokładnie. Mam zamiar kupić Audi A8 i chciałem wejść na forum tegoż audi i niestety aby cokolwiek zobaczyć, poczytać musiałem się zalogować wydaje mi się ze tu u nas na naszym forum tez powinno być coś takiego.Tomasz_W-wa pisze:Dużo for, a zagraniczne to większość nie da się wejść do żadnego działu jak nie jest człowiek zalogowany
Pytanie czy to aż tyle zachodu? Zauważcie, że zarejestrowanych użytkowników jest ok 5000, a aktywnych? Strzelam: max 200?Tomasz_W-wa pisze:Moim zdaniem za dużo tematów można czytać prosto z netu nie logując się, oczywiście może ktoś powiedzieć ale co za problem się zalogować i sobie poczytać, ale zawsze ktoś musi już więcej zachodu zrobić żeby sobie poczytać czy popatrzeć.
jak można poznać że jest się namierzanym?spiochu pisze:kilku aktywnych użytkowników wcześniej wspominalo, że są "namierzani" przez forum vide adamki, miki76
w moim przypadku wystarczyło, że ktoś w firmie wszedł na forum i później komentował to, co się tu dzieje. Nie miałam na aucie wlepki z nickiem, a i tak, jak ktoś się nudzi i bardzo jest ciekawski, to zorientuje się predzej czy pozniej, kto jest kim na forum i jakim autem jeździ.jarry pisze:jak można poznać że jest się namierzanym?spiochu pisze:kilku aktywnych użytkowników wcześniej wspominalo, że są "namierzani" przez forum vide adamki, miki76
nie zrozumiałem tego, proszę jeszcze raz tak prościejTomasz_W-wa pisze:Jarry ale nie rób tak żeby było albo włączamy sobie sami czy chcemy pokazywać wszystkim swoje auto (tu daje przykład) czy nie, ja np. chciałbym pokazywać moje autko ale np. z opcja że dopiero osoby które są na forum ok. 3 miesięcy mogą sobie poczytać i zobaczyć co tam porobiłem.