Ja też w okolicach byłem w wojsku - Mrągowo jakby nie było mazury.... To jak będziesz Darku jechał to zabierz kolegę....
@jeżu szkoda ale może jeszcze będzie okazja.
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
Hejka Małopolska może jakiś spocik?
Będziemy z FreeStylem odwiedzać Aawola i zwiedzać Kraków w przyszły weekend 26-27 może znajdą się chętni na spotaknko
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
w sobotnie popołudnie jeśli pogoda wytrzyma planujemy u mnie grila. Możemy się spotkać u mnie - zapraszam. Nie wiem jakie inne plany są ale zgłaszam swoją obecność. Planujemy to spotkanie od wiosny.....
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
W strugach padającego deszczu i przy użyciu latarki odbyła się cześć techniczna długo oczekiwanego spotkania. Nie zabrakło modzenia - mój touranek dostał tpms i plan na jeszcze kilka drobnych ulepszeń.... Ze względu na brak garażu i podłą pogodę niewiele dało się zrobić a o fotkach nikt nawet nie myślał. Po części technicznej nastąpiło przejście do domu gdzie odbyła się cześć towarzyska.... Udział wzięli - senior, freestyle, JEDARO oraz niżej podpisany. Wypada zaznaczyć przemiłą obecność córki freestyle'a, była również moja rodzinka jak to w domu... Tematów do rozmów nie brakowało długo w noc. Bardzo dziękuję za wspaniały wieczór, było nam bardzo miło.
ZWzPD - ale jaja!!!!