Oferty sprzedaży Touranów - oceny, komentarze [2015]
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Re: Oferty sprzedaży Touranów - oceny, komentarze [2015]
Zwróć uwagę na włącznik swiatel w pierwszym a później w drugim. Pierwszy ma podnoszony i wytarty wlacznik swiatel co odaje powiedzmy rzeczywisty przebieg i eksploatacje auta klima manualna telewizory może sobie sprzedający zabrać wg mnie, radio zawsze sam dokupisz, co do obniżenia to zalezy co komu się podoba, ale ja przynajmniej wybrał bym sprawdzone źródło. Drugi wg. jest za bardzo odpicowany i elementy jak wlacznik swiatel wymieniony na nowe tak jak inne elementy, które z czasem się niszczą, autko przygotowane dla klienta który będzie się zachwycał efektem wizualnym a nie rzeczywistym stanem technicznym samochodu. I jakoś dziwnym trafem wszystkie mają przebieg przed i tuż pi 200 tysi, ale takie cuda to tylko w PL.
P.S Miło było poznać, gadaj z adminem lub Dodim to będzie pewniejsze źródło i tańsze niż nasi handlarze co z ulepka potrafią złożyć trzy.
P.S Miło było poznać, gadaj z adminem lub Dodim to będzie pewniejsze źródło i tańsze niż nasi handlarze co z ulepka potrafią złożyć trzy.
- Golas
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 1T1 2.0 TDi
- Imię:: Adam
- Podziękował: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 51 razy
- Kontakt:
Te DVD i banery tez mi nie potrzebne, właśnie przy drugim aucie miałem wrażenie ze włącznik świateł od malowany...
Również było Milo poznać i odezwę się do osób z polecenia, bo generalnie do wydania jest ok. 25tys no +/- 5tys z gorka jeśli będzie warto... Ale człowiek widząc historię aut jak i bajki sprzedających to woli wybrać tańszą opcje by mieć potem kasę na ewentualne sprawy mechaniczne tj sprzęgła, pompowtryski itp.
Wiec stad moje propozycje ogloszen do 20 tys , białe 1FL chyba sobie odpuszczam bo wszystko to przewaznie taxi i przebiegi z 500 tys realne jak nic... ,niebieskie 1 się podobają więc w tym teraz przebieram ;p
Biorę też pod uwagę benzyny tylko jeszcze nie do czytałem jeszcze jak się one maja z gazem... Przebiegi miesięczne moje na poziomie 3-4tys km(codziennie 50 km dojazdy do pracy i 2-3 razy w m-cu trasa 500km)...
Również było Milo poznać i odezwę się do osób z polecenia, bo generalnie do wydania jest ok. 25tys no +/- 5tys z gorka jeśli będzie warto... Ale człowiek widząc historię aut jak i bajki sprzedających to woli wybrać tańszą opcje by mieć potem kasę na ewentualne sprawy mechaniczne tj sprzęgła, pompowtryski itp.
Wiec stad moje propozycje ogloszen do 20 tys , białe 1FL chyba sobie odpuszczam bo wszystko to przewaznie taxi i przebiegi z 500 tys realne jak nic... ,niebieskie 1 się podobają więc w tym teraz przebieram ;p
Biorę też pod uwagę benzyny tylko jeszcze nie do czytałem jeszcze jak się one maja z gazem... Przebiegi miesięczne moje na poziomie 3-4tys km(codziennie 50 km dojazdy do pracy i 2-3 razy w m-cu trasa 500km)...
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
fotele są z przedlifta wersja GOAL ... wydaje mi się, że ma założony przód od polifta tylko i tylne lampy... pytanie dlaczego?Muti pisze:fotele i kierownica tez wyglądają na polifta.
-
- Początkujący
- Auto:: Touran 2005 Trendline 1.9
- Imię:: Marcin
Witam wszystkich, jestem świeżakiem na forum. Oglądałem ostatnio przelotem takiego turanka, nie miałem zbytnio czasu żeby mu się przyjrzeć bliżej. Wszystkie sugestie mile widziane.
http://www.allegromat.pl/aukcja171755
http://www.allegromat.pl/aukcja171755
Ostatnio zmieniony czw mar 26, 2015 14:22 przez martin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Początkujący
- Auto:: brak
- Imię:: Tomek
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Dzięki wszystkim za opinie. Jestem w delikatnym szoku co za wynalazki ludzie próbują sprzedać.
- zgarniacz
- Użytkownik
- Auto:: 5TA
- Imię:: dominik
- Podziękował: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
Witam od dłuższego czasu planuje zakup Tourana, co myślicie o tym egzemplarzu? http://olx.pl/oferta/vw-touran-1-9-tdi- ... 8ihUZ.html
Był :
Volkswagen Multivan T4 1.9 Td 75 km 1993
Volkswagen Touran 1.9 Tdi AVQ 101km 2003
Volkswagen Sharan 1.9 Tdi ASZ 131km 2005
Volkswagen Touran 1.6 Tdi CAYC 105km 2012
Volkswagen Touran 1.9 Tdi BKC 105km 2005
Jest:
Volkswagen Touran 1.6 Tdi DGDA 115km 2017
Jest:
- sebamak1
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 2.0 DSG
- Imię:: Sebastian
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
było już o nimzgarniacz pisze:Witam od dłuższego czasu planuje zakup Tourana, co myślicie o tym egzemplarzu? http://olx.pl/oferta/vw-touran-1-9-tdi- ... 8ihUZ.html

Golas_306team pisze:Niebieski Wyszogród - Niebieski Wyszogród - Olx
VIN: VWGZZZ1TZ4W022033
Po rozmowie wywnioskowałem że właściciel chociaż szczery : żona wcześniej jeździła w 7miu do pracy teraz nie potrzebny bo jeżdżą w mniej osób, robiony miał wałek rozrządu i wymienane szklanki bo coś ponoć stukało w nim jak i pompowtryski - nie chciał to by tego nie mówił, teraz jest wszystko o.k po wymianie rozrządu i tego że remontu co wspomniał... pytanie jak robił jak "do sprzedaży" to już widzę...
- Golas
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 1T1 2.0 TDi
- Imię:: Adam
- Podziękował: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 51 razy
- Kontakt:
To jest szansa by ktoś cos powiedział o nim z VIN'u - tym wyżej?
- zgarniacz
- Użytkownik
- Auto:: 5TA
- Imię:: dominik
- Podziękował: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
z tej wypowiedzi nie wiem sam co mam myśleć:Dsebamak1 pisze:Golas_306
Był :
Jest:
Jest:
-
- Kandydat
- Auto:: Touran
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 1 raz
Witam,
jutro jadę oglądać kolejny samochód: http://www.allegromat.pl/aukcja171791
Właściciel zastrzega się, że wszystko jest jak w opisie. Proszę Was jednak o przeglądnięcie zdjęć i odpowiedź czy wszystko z wyposażeniem jest w miarę ok. Czasami czytam, że potraficie doszukać się złych foteli, kierownicy czy innego wyposażenia w danej wersji i roczniku.... TAKIE INFO BĘDZIE BARDZO CENNE!
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi!
Pozdrawiam,
Tomek
jutro jadę oglądać kolejny samochód: http://www.allegromat.pl/aukcja171791
Właściciel zastrzega się, że wszystko jest jak w opisie. Proszę Was jednak o przeglądnięcie zdjęć i odpowiedź czy wszystko z wyposażeniem jest w miarę ok. Czasami czytam, że potraficie doszukać się złych foteli, kierownicy czy innego wyposażenia w danej wersji i roczniku.... TAKIE INFO BĘDZIE BARDZO CENNE!
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi!
Pozdrawiam,
Tomek
-
- Początkujący
- Auto:: 1T1, BKC, 2005
- Imię:: Grzesiek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Auto ładne, dokladnie wyprane i odkurzone do sprzedaży - liczy sie efekt dla potencjalnego kupującego, a nuż trafi sie myślący sercem a nie głowątombass pisze:Proszę Was jednak o przeglądnięcie zdjęć
ale Ty sie nie napalaj, tylko na zimno "obczajaj" i wszystko wytykaj
mi na szybko podpada wytarty drążek biegów, ale nie wiem, może TTTM, ja mam z plastiku, nie skóry
powodzenia

BKC Trendline
-
- Użytkownik
- Auto:: BMN,2.0 tdi,2006
- Imię:: Karol
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 44 razy
mi na szybko podpada wytarty drążek biegów, ale nie wiem, może TTTM, ja mam z plastiku, nie skóry
powodzenia
[/quote]
fakt podjechany jest jak na ten przebieg, sugeruję sie na moim vw podobny przebieg ale drazek o wiele lepszy
powodzenia

fakt podjechany jest jak na ten przebieg, sugeruję sie na moim vw podobny przebieg ale drazek o wiele lepszy
-
- Kandydat
- Imię:: Tomasz
Dzięki za sugestie.
Przepatrzymy samochód ze znajomym blacharzem a potem na jakiś serwis sprawdzić silnik.
Dam znać wieczorem jak sprawa się potoczyła.
Pozdrawiam,
Przepatrzymy samochód ze znajomym blacharzem a potem na jakiś serwis sprawdzić silnik.
Dam znać wieczorem jak sprawa się potoczyła.
Pozdrawiam,
-
- Przeglądacz
- Imię:: Jaś
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Ne_1982 - zderzak z tyłu miałeś prawdopodobnie demontowany, zderzak z przodu był prawdopodobnie malowany, nie dam Ci na to 100% gwarancji bo to tylko zdjęcia
ale na to bym zwrócił szczególną uwagę - oczywiście o niczym to nie świadczy ale przyjrzałbym się uważniej.
Dzwoniłeś, rozmawiałeś ? Nie było akcentu ...

Dzwoniłeś, rozmawiałeś ? Nie było akcentu ...