Touran By niko02
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Wymienione
Wymienione
[ Dodano: Sro Sty 18, 2012 21:10 ]
LYJO wkręciłem się prze Ciebie na motostat i przez 3 dni uzupełniałem dane

[ Dodano: Sro Sty 18, 2012 21:10 ]
LYJO wkręciłem się prze Ciebie na motostat i przez 3 dni uzupełniałem dane

- zduno
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 1 raz
Fajny Touri, gratuluję i za mody też pochwałka
jeśli chodzi o twój próg to pewnie był wyciągany zestawem do wgniotek ( kołkami na kleju)

jeśli chodzi o twój próg to pewnie był wyciągany zestawem do wgniotek ( kołkami na kleju)
Zduno Touran 1T1 << http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?t=790 >>
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Statystyka
Moja statystyka sugeruje, że jeżdżę, jak dziadek 
zazwyczaj poniżej 6l/100km ale wpisując dane bez licznika musiałem podciągnąć km do aktualnych.

zazwyczaj poniżej 6l/100km ale wpisując dane bez licznika musiałem podciągnąć km do aktualnych.
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
świecić u mnie wszystko dobrze świeci ale jak mam lampke ustawioną na właczanie światła przy otwieraniu to mi sie żarzy, a jak mam wyłączona calkowicie, jest ok... podobno to wina tego, że diosy mam bez radiatora dlatego zapytałem jak Ty masz zrobione...niko02 pisze: Na logikę skłaniał bym się na taką bez radiatora, bo akurat w tym miejscu światła używa się sporadycznie w porównaniu np. z oświetleniem tablicy rejestracyjnej.
-
- Początkujący
- Auto:: Touran, 1.9tdi BLS, 2006
- Imię:: Adam
- Podziękował: 1 raz
Jak masz ustawione na wlaczanie swiatła przy otwieraniu drzwi to lampka sie żarzy przez to ze lampki w tylnym rzedzie masz zapewne wylaczone (pozycja 0), jesli je przekrecisz w pozycje że beda sie zapalac przy otwieraniu drzwi to przednie lampki nie beda sie zarzycświecić u mnie wszystko dobrze świeci ale jak mam lampke ustawioną na właczanie światła przy otwieraniu to mi sie żarzy, a jak mam wyłączona calkowicie, jest ok... podobno to wina tego, że diosy mam bez radiatora dlatego zapytałem jak Ty masz zrobione...

Mam to samo jak ustawie ustawie tylne w pozycje 0 lub kazda inna niz otwieranie drzwi

- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
jak tak zrobie jk Ty mówisz to tylne też mi sie zaczynają żarzyć... ok ale nie zaśmiecajmy koledze tematu...KKS4eVeR pisze:Jak masz ustawione na wlaczanie swiatła przy otwieraniu drzwi to lampka sie żarzy przez to ze lampki w tylnym rzedzie masz zapewne wylaczone (pozycja 0), jesli je przekrecisz w pozycje że beda sie zapalac przy otwieraniu drzwi to przednie lampki nie beda sie zarzyc
Mam to samo jak ustawie ustawie tylne w pozycje 0 lub kazda inna niz otwieranie drzwi