Oferty sprzedaży Touranów - oceny, komentarze [2015]
-
- Początkujący
- Auto:: Szukam
- Imię:: Patryk
- Podziękował: 15 razy
Re: Oferty sprzedaży Touranów - oceny, komentarze [2015]
No to wyposażenie coraz mniej atrakcyjne :-(
z tym progiem też mi się tak wydawało ale pewny nie byłem.
z tym progiem też mi się tak wydawało ale pewny nie byłem.
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
próg z jeden i drugiej strony jest wgięty...
hak może mieć odpinany...trza by sprawdzic wyposażenie z VIN-u..czeski-ja pisze:nie widzę czujników parkowania i haka
-
- Specjalista
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Witam.
Nawigacja jest, ale opisałbym ją jako specyficzna i bez płyty ani rusz (a ta kosztuje 600 PLN za nową).
Nie wierzę w przebieg 145kkm.
Reszta jak wcześniej pisano.
PZDR
Nawigacja jest, ale opisałbym ją jako specyficzna i bez płyty ani rusz (a ta kosztuje 600 PLN za nową).
Nie wierzę w przebieg 145kkm.
Reszta jak wcześniej pisano.
PZDR
Szukajcie a znajdziecie.
Witam. Jestem nowym użytkownikiem forum wiec na wstępie chciałbym się przywitać. Od jakiegoś czasu szukam touran ( będzie to moj trzeci egzempla- poprzednie dwa skradziono). Zależy mi na silniku 2.0tdi i skrzyni dsg. Znalazłem taki oto egzemplarz lecz mam do niego spory kawałek ( prawie 500km) liczę na waszą pomoc.
http://olx.pl/i2/oferta/volkswagen-touran-z-niemiec-vw-touran-2-0-tdi-bi-xenon-navi-skora-pan-aluf-par-CID5-IDaxF9b.html#:80284b15f0
http://olx.pl/i2/oferta/volkswagen-touran-z-niemiec-vw-touran-2-0-tdi-bi-xenon-navi-skora-pan-aluf-par-CID5-IDaxF9b.html#:80284b15f0
- Dodi
- Władca postów
w takiej wersji, 2005r. i z takim przebiegiem jest niemozliwością żeby on tylko kosztował...bandi90 pisze:Witam. Jestem nowym użytkownikiem forum wiec na wstępie chciałbym się przywitać. Od jakiegoś czasu szukam touran ( będzie to moj trzeci egzempla- poprzednie dwa skradziono). Zależy mi na silniku 2.0tdi i skrzyni dsg. Znalazłem taki oto egzemplarz lecz mam do niego spory kawałek ( prawie 500km) liczę na waszą pomoc.
Przebieg faktycznie mały jak na ten rocznik, pytanie tylko co jest nie tak, że kosztuje takie pieniądze.
- Dodi
- Władca postów
przebieg pewnie skręcony i do tego jakaś usterka i cena juz inaczej w niemczech wyglada...bandi90 pisze:Przebieg faktycznie mały jak na ten rocznik, pytanie tylko co jest nie tak, że kosztuje takie pieniądze.
-
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię:: Jaś
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Załatw VIN i prześlij na PW - zobaczymy czy był skręcony.
- Dodi
- Władca postów
jak nie miał historii lub miał krótko prowadzoną to się nie sprawdzi czy skręcony... no ale sprawdzic nie zaszkodzi...moto-zakup pisze:Załatw VIN i prześlij na PW - zobaczymy czy był skręcony.
Generalnie przebieg nie jest dla mnie aż tak istotny, ważne żeby auto nie było zajechał i po jakiś poważnych naprawach blacharskich.
-
- Auto:: stare :)
- Imię:: Kalina
Touran 2007, 1,4 tsi
Witam
Zastanawiam się nad kupnem tego auta:
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-touran-pelen-serwis-klimatyzacja-parktronic-oplacony-ID6y5TH3.html
Co sądzicie?
Sprawdziłam część punktów z listy, m.in. numery vin, książkę serwisową, wygląda wiarygodnie, wizualnie też ok. Jutro sprawdzę vin.
Jestem już prawie zdecydowana, ale im wiecej czytam na forum tym mam większy mętlik w głowie. Zwłaszcza jeśli chodzi o silnik.
Myślicie że cena jest dobra? Liczę się z tym że jeszcze trochę będzie trzeba włożyć w to auto.
Zastanawiam się nad kupnem tego auta:
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-touran-pelen-serwis-klimatyzacja-parktronic-oplacony-ID6y5TH3.html
Co sądzicie?
Sprawdziłam część punktów z listy, m.in. numery vin, książkę serwisową, wygląda wiarygodnie, wizualnie też ok. Jutro sprawdzę vin.
Jestem już prawie zdecydowana, ale im wiecej czytam na forum tym mam większy mętlik w głowie. Zwłaszcza jeśli chodzi o silnik.
Myślicie że cena jest dobra? Liczę się z tym że jeszcze trochę będzie trzeba włożyć w to auto.
- Muti
- Władca postów
- Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 365 razy
Re: Touran 2007, 1,4 tsi
Koleżanko, jest już odpowiedni dział i wątek na takie pytania.
NzTT
NzTT
Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy 

- Tomasz_W-wa
- Władca postów
- Auto:: SEAT Ibiza SPORT 1.9 TDI
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 285 razy
- Otrzymał podziękowań: 484 razy
Re: Dzień dobry
Witamy
leszeklen chyba trochę nie ten dział
Autko fajnie zrobione i pewnie kasy trochę poszło, ale może to nie których odstraszyć że był niezły rozbitek jak przód przeszczepiony z 1T2 do 1T1.
No chyba że ma fotostory z całej operacji i autko nie miało dzwona albo miało delikatnego
Nic więcej nie piszę bo temat o czym innym.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa

leszeklen chyba trochę nie ten dział

Autko fajnie zrobione i pewnie kasy trochę poszło, ale może to nie których odstraszyć że był niezły rozbitek jak przód przeszczepiony z 1T2 do 1T1.
No chyba że ma fotostory z całej operacji i autko nie miało dzwona albo miało delikatnego

Nic więcej nie piszę bo temat o czym innym.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa