Jestem w trakcie rejestracji, byłbym wdzięczny za rozkodowanie oryginalnego wyposażenia i wszelkich innych danych na temat tego egzemplarza.
Podobno wymienione turbo i DPF.
Chętnie na priv.
Jeśli to nie kłopot to czy mógłby Forumowicz z Łodzi zadzwonić do mnie? 505187585
chciałbym zostać posiadaczem Tourana ale znaleźć TEN wymarzony nie jest łatwo, czy mógłbym liczyć na Waszą pomoc i sprawdzenie historii dla WVGZZZ1TZ6W028794 ? Z góry b. dziękuję!
Obecnie posiadam VW Polo 6N 97' i przesiąść się do Tourana to jak moon walk
Witam wszystkich miłośników VW Tourana,
Przejrzałem forum na początku roku, od marca/kwietnia szukam tourana 1,6 B 102KM 2004-2006r. Niestety znaleźć takie auto od prywatnej osoby z faktycznym przebiegiem do 150-180 tyś jest nie możliwe. Wystrzegałem się komisów ale widzę, że jednak będę musiał się do niego udać. W sobotę będę jechał do Tarnobrzegu gdzie stoi wymarzone auto. Sprzedawca wysłał mi VIN: WVGZZZ1TZ4W072707 Jeżeli ktoś mógłby mi sprawdzić wyposażenie i historię pojazdu to będę bardzo bardzo wdzięczny. Proszę od razu o info jak się mogę odwdzięczyć za tę pomoc.
Pozdrawiam
Łukasz
Lukas89 pisze:Witam wszystkich miłośników VW Tourana,
Przejrzałem forum na początku roku, od marca/kwietnia szukam tourana 1,6 B 102KM 2004-2006r. Niestety znaleźć takie auto od prywatnej osoby z faktycznym przebiegiem do 150-180 tyś jest nie możliwe. Wystrzegałem się komisów ale widzę, że jednak będę musiał się do niego udać. W sobotę będę jechał do Tarnobrzegu gdzie stoi wymarzone auto. Sprzedawca wysłał mi VIN: WVGZZZ1TZ4W072707 Jeżeli ktoś mógłby mi sprawdzić wyposażenie i historię pojazdu to będę bardzo bardzo wdzięczny. Proszę od razu o info jak się mogę odwdzięczyć za tę pomoc.
Pozdrawiam
Łukasz
Witam. Masz rację... Ja szukam z tym samym silnikiem, ale rocznika 2007 - 2009. Po prostu nie ma tego jedynego. Niemcy też są wysprzątane
Jest taki jeden piękny Touranek, ale ma 7 miejsc.
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Nosze się z zamiarem zakupu jakiegoś diesla Mam już pierwszego kandydata na oku i chce się umówić ze sprzedającym na oględziny samochodu. Sprzedawca podaje VIN: WVGZZZ1TZ6W184650 a tu jeszcze drugi kandydat WVGZZZ1TZ6W175098 Jeżeli ktoś mógłby mi sprawdzić wyposażenie i historię pojazdu to będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Wojtek
Ostatnio zmieniony śr lip 08, 2015 14:42 przez wojtexA3, łącznie zmieniany 1 raz.
witajcie, jestem po zakupie VW Tourana 1.7 rok. 2007. W książce serwisowej "0" wpisów o ostatniej wymianie paska rozrządu, nie ma żadnej naklejki itp. auto ma przejechane 150 tys. km i zostało kupione od sprawdzonej osoby. Czy ktoś jest mi w stanie pomóc po nr VIN, może tam będzie jakaś informacja. Z góry dziękuję. VIN WVGZZZ1TZ7W069549. e-mail js7602@wp.pl
Tutaj potrzeba więcej danych niż tylko VIN. Poza tym auto musi być w CEPIKu tj. musi być zarejestrowane w Polsce i nie ma tam danych odnośnie napraw, stanu licznika itd.