Pół godziny temu zadzwonił domofon...
Ktoś nam wybił szybę!
Pół-mózgi jakieś zajumali nam rejestrator i poszła przednia szyba pasażera...
Kabel był schowany za podszybiem i nie mogli wyciągnąć, to jeszcze menele jedne urwali...
Qźwa rzygać się chce...
Co za debile!
Czekam na dochodzeniówkę.
Cóż, współczucia. Rejstrator pewnie się nie znajdzie, sprawa do umorzenia, straty większe niż wartość tego rejstratora. Czasem wydaję mi się że w średniowieczu umieli lepiej rozwiązywać takie problemy- ukradleś ręką uje....
Też jestem za ucinaniem łap.
Najszybciej (a to zależy kiedy PZU się odezwie i od ich tempa) mogę się szyby spodziewać w poniedziałek.
Szlag mnie jaśnisty taki trafia,!!!
Apropos ostatniej dyskusji o śrubach do RNS, w Polsce właśnie tak jest jak nie ukradnie to zniszczy. Lata temu ojcu kolegi ktoś próbował ukraść nowego golfa wkładając jakąś brechę za klamkę kierowcy i próbując ją wyłamać, niestety nie udało się. Totalny debilizm i amatorszczyzna. Ale właśnie tą brechą zrobili rysę od początku do końca auta, jeszcze większy debilizm.
Współczucie Eljot i jak najszybszego pozytywnego załatwienia sprawy z ubezpieczalnią.
Pod ucinaniem łap za takie rzeczy podpisuję się obiema swoimi.
Współczujemy, ale cóż z tego.
Co to za państwo, co to za prawo? Ciężko uczciwie zarobić, a jak odłożysz i kupisz to Ci ukradną.
Nie dziwię się, że ludzie uciekają z tego kraju.
Piotr1979 pisze:Współczujemy, ale cóż z tego.
Co to za państwo, co to za prawo? Ciężko uczciwie zarobić, a jak odłożysz i kupisz to Ci ukradną.
Nie dziwię się, że ludzie uciekają z tego kraju.
Eljot również współczuję. .. i nie dziwie się że jesteś wk...ny
Cześć , przykra sytuacja no ale nie można też wszystkich jedną miarką mierzyć . Mi jeszcze nie zdarzyło się coś sobie przywłaszczyć a też zostałem okradziony 3 razy , najśmieszniejsze było jak do auta włożyłem radio takiego copa i stwierdziłem że tego nikt nie ruszy bo to szajs i hmm jakie było moje zdziwienie gdy schodzę do auta a tu szyba wybita i szajsu brak Co do ucinania łap jestem jak najbardziej za tylko czy wtedy nie będziemy czasami traktować osób które wskutek nieszczęśliwego wypadku straciły rękę jako złodziei ?
Współczuje Leszku u mnie 29 maja była próba kradzieży na szczęście nieudana, ale zniszczyli stacyjkę. PZU się grzebało z tym do 12 czerwca, masakra. Teraz stawiam go na strzeżonym i mam nadzieję że jest bezpieczny.
Leszku a radia nie ruszyli to aż dziwne. ??
Piotr_W pisze:Cześć , przykra sytuacja no ale nie można też wszystkich jedną miarką mierzyć... Co do ucinania łap jestem jak najbardziej za tylko czy wtedy nie będziemy czasami traktować osób które wskutek nieszczęśliwego wypadku straciły rękę jako złodziei ?
Ja bym do tego dolozyl wytatuowanie takiemu na czole napisu "zlodziej".
Eliot przyłączam się do twojego wkur..... i współczucia kolegów. Dodam, że także padłem ofiarą złodziei. Widać, że ten proceder w polsce ma się dobrze i nas kur.... ciągle okradają. Póki złodziej ma gdzie sprzedać, póki nasze auta nie będą przez prawo wystarczająco chronione to trzeba spodziewać się takiego wandalizmu.