kriso pisze:Hej Touranowcy ! co tu tak cicho ??
Może jakiś kebab czy coś ??
Podawać daty ,
Hejka , 11,09 mamy mały spot gdzięś pewnie miedzy Olkuszem a Katowicami koło 18,00 wybierasz sie ze mną ??
-- 11 wrz 2015, o 10:55 --
Cześć wszystkim , dziś Mini Spot Południowy / Galeria 3 Stawy Katowice godzina 18,00. Jest ktoś chętny ?? Serdecznie zapraszamy

Ja wyjeżdżam z Krakowa około 16.00
-- 12 paź 2015, o 13:37 --
Ludzie , Ludzie nie do wiary że się zebrać w Krakowie nie możemy , pisac kto chętny na SPOT pisać i w trybie pilnym coś zorganizujmy bo wstyd

Wiem ja też jestem zabiegany i rzadko tu wpadam ale Ciemno wcześniej więc będzie trochę wolnego czasu . Chyba najlepiej w GALERII bo parking prędzej znajdziemy Kiedy i w Której to już ustalimy z zainteresowanym
-- 14 sty 2016, o 20:16 --
Hejka Sobota 16 Stycznia Spotykamy się o godzinie 16:00 w tym miejscu --------------->>> http://www.uciecha.com.pl/kontakt.html może ktoś wpadnie albo może zabrać się że mną wyjazd z Krakowa kolo 15
-- 14 maja 2016, o 23:16 --
Czy grupa Małopolska jeszcze istnieje, czy porzuciliście swoje Tourana? Może mały spocik się zorganizuje gdzieś w Krakowie lub najbliższej okolicy
-- 1 cze 2016, o 19:32 --

POBUDKA GRUPO MAŁOPOLSKA BUDZIMY SIĘ Z ZIMOWEGO SPOTA

Proszę pisać komu kiedy pasuje. Proponuję Piątki Koło 18.00 i czekam na dalsze propozycje