Witam,
touran z 2010 roku, po zakupie od Niemca w 2013 zauważyłem bąble przy rancie drzwi przednich i tylnej klapie, w ramach gwarancji (za darmo) w ASO pomalowali drzwi i klape, po 2 latach na drzwiach znów pojawiły się bąble, co ciekawe przy malowaniu podobno na drzwiach nie była to rdza, tylko utleniony ocynk, pytanie co jest teraz, czy znów ocynk czy rdza. Pytanie do was - co robić - reklamować malowanie - pomalują drugi raz, czy zostawić jak jest? w załączeniu zdjęcie:)
pozdrawiam!
Bąble przy rancie drzwi
-
- Użytkownik
- Auto:: Touran R-Line, DSG, BMM
- Imię:: Radek
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Re: Bąble przy rancie drzwi
tez o tym mysle, tylko po kazdym rozebraniu i złozeniu przez fachmanów coraz bardziej wszystko kupy sie nie trzyma...
wiekszosc robie w aso,
ostatnio malowali maske - denerwowały mnie odpryski, przy okazji konserwacja nadkoli, daja kluczyki - moge odjezdzac, a tam wszyszytko nieposkładane.....
wiekszosc robie w aso,
ostatnio malowali maske - denerwowały mnie odpryski, przy okazji konserwacja nadkoli, daja kluczyki - moge odjezdzac, a tam wszyszytko nieposkładane.....
-
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię:: radek
- Podziękował: 47 razy
- Otrzymał podziękowań: 31 razy
hmm to jacyś popaprańcy. Jest gwarancja niech robią. Przy odbiorze jak coś nie gra rozmawiaj z kierownikiem serwisu-jeżeli ten jest kompetentny w jakimś zakresie
.
pzdr.

pzdr.
- Ciapek
- Expert
- Auto:: 2.0 DSG BKD '05
- Imię:: B
- Podziękował: 45 razy
- Otrzymał podziękowań: 64 razy
co nieposkładane? Co masz na myśli?bdronka pisze:tez o tym mysle, tylko po kazdym rozebraniu i złozeniu przez fachmanów coraz bardziej wszystko kupy sie nie trzyma...
wiekszosc robie w aso,
Robiłeś w Lubiczu czy na Wschodniej?
Lada chwila zamieszczę temat o tym jak potraktowano mnie, a raczej jakie obyczaje obowiązuje u dealera/serwisie a także podejście Volkswagen Polska kiedy się skontaktowałem z centralą.
Pozdrawiam!
-
- Użytkownik
- Auto:: Touran R-Line, DSG, BMM
- Imię:: Radek
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
ASO - Autosar
Przy wymianie dwumasy, zrobili ryse na lakierze na baranku tuż koło podwozia, ponieważ miałem odpryski na lakierze od kamieni na masce, przy okazji kazałem im to pomalować,
maske pomalowali ok, nadproża też, samochód oddają, każą odjeżdżać z...nieprzykręconymi nadkolami:p
ogólnie pomęcze ich chyba jeszcze o te drzwi, choć jeśli to jest utleniony ocynk a nie rdza, to powiem zostawiłbym to jak jest, bo wole żeby samochodu już nie ruszali....mechanika którego moge polecić - to Darek z Autozłomańczuka.
Przy wymianie dwumasy, zrobili ryse na lakierze na baranku tuż koło podwozia, ponieważ miałem odpryski na lakierze od kamieni na masce, przy okazji kazałem im to pomalować,
maske pomalowali ok, nadproża też, samochód oddają, każą odjeżdżać z...nieprzykręconymi nadkolami:p
ogólnie pomęcze ich chyba jeszcze o te drzwi, choć jeśli to jest utleniony ocynk a nie rdza, to powiem zostawiłbym to jak jest, bo wole żeby samochodu już nie ruszali....mechanika którego moge polecić - to Darek z Autozłomańczuka.