[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rj_WuNLp1Vg&feature=youtu.be[/youtube]

parę postów wyżej już o tym pisałem lecz się nie daRafalgd1 pisze:możesz też zgłosić szkodę OC u swojego uebzpieczyciela on zlikwiducję Ci szkodę a potem zregresuję od zakładu ubepieczeń sprawcy
No właśnie Damian napisał , że się na niego HDI wypięło i kazało zgłosić do ubezpieczyciela sprawcy . Z tego co wiem to ma zadziałać tak jak piszesz ale w ciągu bodaj dwóch lat - oficjalnie czas jest potrzebny na ujednolicenie systemów informatycznych. Na szczęście kilka ubezpieczalni już tak działaRafalgd1 pisze:możesz też zgłosić szkodę OC u swojego uebzpieczyciela on zlikwiducję Ci szkodę a potem zregresuję od zakładu ubepieczeń sprawcy
Polecam Świtoń-Paczkowski ASO VW w Lubinie (daleko nie masz). Mi po przerysowaniu i lekkim wgnieceniu drzwi... decyzja: wymiana drzwi na nowe, nowe listwy, uszczelki itp. malowanie i...Miki76 pisze:zderzak był jak mi powiedzieli poprzeciągany ale go podgrzali i zaszpachlowali jak do nich z tym pojechałem to mi powiedzieli że ubezpieczalnia nie przyznała wymiany tych rzeczy tylko naprawę ot taki serwis VW w Lesznie