Z racji iż audio w touranie nie jest rewelacyjnej klasy postanowilem pomyslec nad zmiana i tak wpadl mi do głowy pomysł zamontowania oryginalnych głośników BOSE od audi a6 lub a4 ( w swojej poprzedniej a6 miałem bose grało rewelacyjnie a obenie koszt t akich głośników to kilkaset zł, w obecnej a5 mam B&O i jest jeszcze lepsze ale i cena jest wieksza
Bose do Tourana od a4 lub a6 ? ;)
-
dajmler4
- Początkujący
- Auto:: Touran 2006 2.0tdi BMN
- Imię:: OSkar
- Podziękował: 1 raz
Bose do Tourana od a4 lub a6 ? ;)
Witam wszystkich
Z racji iż audio w touranie nie jest rewelacyjnej klasy postanowilem pomyslec nad zmiana i tak wpadl mi do głowy pomysł zamontowania oryginalnych głośników BOSE od audi a6 lub a4 ( w swojej poprzedniej a6 miałem bose grało rewelacyjnie a obenie koszt t akich głośników to kilkaset zł, w obecnej a5 mam B&O i jest jeszcze lepsze ale i cena jest wieksza
), jedyne nad czym sie najbardziej zastanawiam to kwestia czy zamontować ori wzmacniacz czy juz jakiś od car audio co o tym wszystkim sądzicie?
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Re: Bose do Tourana od a4 lub a6 ? ;)
Zajrzyj sobie do mojego tematu, to zobaczysz co mam założone i co jest ważne przy konkretnym nagłośnieniu. Wzmacniacz jedno, a jednostka sterująca drugie.