VW Toran 1,9 TDI 2004
- Alemal
- Auto:: VW Touran 1,9 TDI 2004
- Imię:: Aleksander
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
VW Toran 1,9 TDI 2004
Zgodnie z obietnicą przedstawiam nasz nowy nabytek.
Samochód ma wymienione:
-sprzęgło /komplet/
-rozrząd
posiada zmieniarkę CD 6 płyt /środkowy schowek/
podgrzewane fotele
Dodam ze do kompletu są roczne felgi alu oryginał VW 16 cali
Mankamenty :
-nie działa webasto/właściciel twierdzi ze wszystko działało do czasu jak brakło paliwa/
-brak części /łapacz powietrza?nie wiem czy to poprawna nazwa proszę o sprostowanie.. zdjęcie/
-nie wiem czy powinny być "szuflady" pod przednimi siedzeniami nie widzę tam żadnych prowadnic
Zawieszenie silnik bez zarzutu.
Pozdrawiam Al.
ps. oczywiście nowe tablice zostana załozone wraz z nowymi klubowymi ramkami;)
Samochód ma wymienione:
-sprzęgło /komplet/
-rozrząd
posiada zmieniarkę CD 6 płyt /środkowy schowek/
podgrzewane fotele
Dodam ze do kompletu są roczne felgi alu oryginał VW 16 cali
Mankamenty :
-nie działa webasto/właściciel twierdzi ze wszystko działało do czasu jak brakło paliwa/
-brak części /łapacz powietrza?nie wiem czy to poprawna nazwa proszę o sprostowanie.. zdjęcie/
-nie wiem czy powinny być "szuflady" pod przednimi siedzeniami nie widzę tam żadnych prowadnic
Zawieszenie silnik bez zarzutu.
Pozdrawiam Al.
ps. oczywiście nowe tablice zostana załozone wraz z nowymi klubowymi ramkami;)
- Zaboll
- Przeglądacz
- Auto:: Touran, 1,9 TDI AVQ, 2003
- Imię:: Darek
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
Re: VW Toran 1,9 TDI 2004
szuflad raczej nie będziesz miał, masz zapewne otwierane (uchylane) schowki
mam takie właśnie w swoim z 2003 roku, dopiero później pojawiły się wysuwane szuflady

mam takie właśnie w swoim z 2003 roku, dopiero później pojawiły się wysuwane szuflady
- gordon
- ____________________
- Auto:: Touran 1.9 TDI BKC '05
- Imię:: Ireneusz
- Podziękował: 115 razy
- Otrzymał podziękowań: 188 razy
Fajny i do tego jak to mówią najszybszy. Miliona bezawaryjnych kilometrów. A to co Ci brakuje masz na tej aukcji.
Próbowałem zapodać aukcję z Allegromatu ale nie ładują się zdjęcia.
Próbowałem zapodać aukcję z Allegromatu ale nie ładują się zdjęcia.
- Alemal
Bardzo wam dziękuje..w takim razie problem szuflad został rozwiązany.
Co do łapacza zaczynam kolejne poszukiwania bogatszy o wiedzę czego tak na prawdę szukam:)

Co do łapacza zaczynam kolejne poszukiwania bogatszy o wiedzę czego tak na prawdę szukam:)
-
- Auto:: Vw touran 1.9 tdi bxf
- Imię:: Patryk
webasto wystarczy odblokować ja miałem ostatnio podobny problem ale dzieki forum problem rozwiązany i działa jak powinno
orzelek
- Alemal
Dziękuje Orzeł..jutro mam zaplanowana wizytę w firmie Lontex w Czechowicach-Dziedzicach i mam nadzieje że pomogą:)
Pozdrawiam Al.
Pozdrawiam Al.
- PioDer
- Przeglądacz
- Auto:: 1T2 1.9 BLS '07
- Imię:: Piotr
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
Alemal, zaopatrz się w kabelek do VCDS'a - jednorazowy wydatek, a potem jak nauczysz się go obsługiwać nie będziesz musisał latać do speców
Miliona km

Miliona km

- Bzyku
- Specjalista
- Auto:: BKD, 2008
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 27 razy
kolego miałem Tourana z 2003 roku i miał szufladyZaboll pisze:szuflad raczej nie będziesz miał, masz zapewne otwierane (uchylane) schowki![]()

wyposażenie zależy od wersji - tamta była Highline i miała szuflady, wersje niższe miały za dopłatą a najniższe nie miały ich w ogóle.
Alemal nie łam się zawsze można dodać - ostatnio Muti opisał to szczegółowo w wątku swojego Golfa

Auto ładne - dobra podstawa do modów - no i kolor - chyba najszybszy

Był i się zmył Highline z 2003 z 2.0 TDI AZV 7os
Jest Trendline z 2007 z 2.0 TDI BKD + DSG 7os
Będzie ... ?
Jest Trendline z 2007 z 2.0 TDI BKD + DSG 7os
Będzie ... ?
- Alemal
Uczciwie powiem ze czytając o tym jak świetnie radzicie sobie z tymi logami to czuje się trochę jak na pokazie iluzjonisty kiedy wyciąga króliki z cylindra
dlatego na razie muszę zaufać takim firmą jak Lontex.Natomiast staram się..dziś kupiłem brakującą "kierownice powietrza" i wąż chłodnicy po tym jak się okazało ze ten który jest założony został połączony jakimś patentem.Koszt zakupu tych części 100zł..ale to nie koniec kłopotów..w czasie próby założenia tej "kierownicy powietrza" pasek wentylatora o nią ociera..czy jest możliwość wygospodarowania kilku mm/cofnięcie filtra powietrza, głębsze zamontowanie wentylatora?/ będę wdzięczny za sugestie.
pozdrawiam Al.
aktualizacja 9.02
Webasto działa bez zarzutu..koszt 100zł /samochód podstawiała i odbierała żona więc nie wiem co zostało zrobione ale przypuszczam zgodnie z sugestia jednego z kolegów ze wystarczyło "odblokować"/
Kolejna sprawa do zrobienia to nie grzejące fotele ..jestem po dogłębnej lekturze postów na ten temat i jutro zacznę od bezpiecznika jeśli dobrze zrozumiałem to skrzynka od strony kierowcy bezpiecznik nr.5 i 44
Proszę o podpowiedz jeśli moja wiedza nadal jest za mała.
Pozdrawiam Al.

pozdrawiam Al.
aktualizacja 9.02
Webasto działa bez zarzutu..koszt 100zł /samochód podstawiała i odbierała żona więc nie wiem co zostało zrobione ale przypuszczam zgodnie z sugestia jednego z kolegów ze wystarczyło "odblokować"/
Kolejna sprawa do zrobienia to nie grzejące fotele ..jestem po dogłębnej lekturze postów na ten temat i jutro zacznę od bezpiecznika jeśli dobrze zrozumiałem to skrzynka od strony kierowcy bezpiecznik nr.5 i 44
Proszę o podpowiedz jeśli moja wiedza nadal jest za mała.
Pozdrawiam Al.
- pinacik
- Początkujący
- Auto:: Turas, AVQ, 2003
- Imię:: Marek
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Potwierdzam. Mam 2003r. Highline i mam u siebie szufladę/yBzyku pisze:kolego miałem Tourana z 2003 roku i miał szuflady jak to możliwe?
wyposażenie zależy od wersji - tamta była Highline i miała szuflady, wersje niższe miały za dopłatą a najniższe nie miały ich w ogóle.
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem ;-)
- pinacik
- Początkujący
- Auto:: Turas, AVQ, 2003
- Imię:: Marek
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Tak to z naszymi dziwolągami jest. Robiłem ostatnio kilka rzeczy i musiałem na podnośniku zdemontować nadkole od strony dogrzewacza. Byłem przekonany (tak gdzieś czytałem) , że skoro mam Highline to od dogrzewacza wydech będzie szedł do wydechu i prawdopodobnie do wymiany będę miał rurę spiro a tu zdziwko. Mały zgrabny wydech przy samym dogrzewaczu. Tylko czy ktoś wcześniej zmieniał? Tego nie wiem.Zaboll pisze:widzę że mój błąd, mam widać wersję słabiej wyposażoną ;P
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem ;-)