niko02 pisze:JacaTouran pisze:Niko02 właściciel jest zadowolony ??
Zbadam temat

Klient zadowolony;)
Z odczuć bezpośredniego klienta.
Teść jest bardzo zadowolony zwłaszcza, że zgodnie z tym co pokazuje. Nie ma żadnego falowania czy bezsensownego uderzenia na złamanie pleców czy skrzyni.
Wysoko oprócz samego wyniku pracy Jacka ocenił fachowość i rzeczowe podejście do tematu.
Chipowanie dla wielu osób, które nie miały z tematem do czynienia wcześniej często kryje wiele tajemnic co sprawia, że patrzą na nie nieprzychylnie. Jacek rzeczowo i na przykładach objaśniał co robi, dlaczego i jaki jest tego wynik. Teść człowiek wybredny i do zadowolenia niełatwy - wysoce ukontentowany był.
Teraz nie wiem czy kolejni klienci nie pojawią się z okolic Radomia;)
Z moich odczuć.
Mam BKD i faktycznie porównanie samych wyników na papierze nie oddaje pełnego obrazu.
Pojemność dwulitrówki daje pozytywniejsze odczucia przy oddawaniu mocy i momentu sprawiając, że liczby wydają się na drodze "tłuściejsze" z BKD. Oczywiście są to odczucia subiektywne i audi jest moje więc glupio przyznać, że mam gorsze auto od teścia:D
Leon 1.6 po modzie idzie bardzo równo, bez grama dymu i zdecydowanie mod wyszedł mu na plus. Auto nieprzekoksowane. Wykresy mówią same za siebie.
Nic sie nie zmienia. Robote Jacka będę polecał dalej i nie wiem czy już niedługo nie zawitają tam dwie a4-czwórki B6 1.8T i a4 B8 2.0T. Moc jest w Łowiczu;)