Wyciszenie
Wyciszenie
Witam, jestem nowy w Waszej społeczności;) Wiosna tego roku planuje wyciszenie mojego Turka specjalnymi matami bitumicznymi (drzwi, dach, klapa bagaznika, tylne nadkola, płyta bagaznika), mata aluminiowa (maska, chciałbtym tez ściane grodziowa ale jesty strasznie duzo pracy z tym zwiazane). Maty znajdziecie na stronie http://www.app.com.pl/
Jesli ktos to robil albo macie jakies pomysly prosilbym o pomoc (czy sie opłaca i na co zwrocic uwage) POZDRAWIAM
Jesli ktos to robil albo macie jakies pomysly prosilbym o pomoc (czy sie opłaca i na co zwrocic uwage) POZDRAWIAM
- Eljot
- Władca postów
- Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
- Imię:: Lesław
- Podziękował: 780 razy
- Otrzymał podziękowań: 344 razy
- Kontakt:
Przeczytaj regulamin kolego i oszczędzaj czas innych.ZAROWA pisze: Jak bys sie zaglebil w kategorie BLACHARSTWO to bys znalazl "stary wyjadaczu"
Masz pytanie, chcesz pomocy- zapodaj dokładnie o co chodzi.
Nikt nie będzie latać i szukać "o co Tobie mogło chodzić".
Takim postępowaniem nie zaskarbisz sobie chyba zbyt wielu do pomocy...
Edit.
Co do powitania, to jak pisałem Tobie na PW- od Tego powinieneś rozpocząć.ZAROWA pisze:Dzieki za mile powitanie

Ostatnio zmieniony pn lut 06, 2012 20:53 przez Eljot, łącznie zmieniany 1 raz.
Oj przeciez zartuje sobie ;( za to bedziecie mnie szybciej kojazyli;) Jezeli Wasz urazilem to przepraszm z calego serca, macie racje moje zachowanie bylo karygodne i nieodpowiednie. Chcialem tylko zaczerpnac waszej opini na ten temat, czy takie zabiegi sa czynione w srodowisku posiadaczy Turka masowo. Nie obrazajcie sie, a tak w naglowku WSZYSTKICH WAS SERDECZNIE WITAM I POZDRAWIAM:)
-
- Zaawansowany
- Auto:: TouranCross 2.0 CR CJFA
- Imię:: Łukasz
- Podziękował: 136 razy
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
ZAROWA,
Przywitaj się ładnie z wszystkimi tutaj :
POWITALNIA
Przedstaw swojego Tourana :
Tu
I będzie gitara