no na ten zlocik chętnie o ile coś do tej pory znajdę,
"a odnośnie mojego auta jedyna słuszna marka muszę jeszcze dodać że w jedynym słusznym kolorze czyli czarny" zmiana tylko i wyłącznie dla tego iż potrzebuję większego auta i troszkę bardziej komfortowego i mam nadzieje ze Touran taki właśnie będzie chodź nie miałem okazji tego jeszcze przetestować, poza tym siedzi się znacznie wyżej co też bardzo mi się podoba dotychczas planowałem się przesiąść na mercedesa ML rok 2000 tylko tam niestety przeraża mnie spalanie jedyna alternatywa to motor 2.3 z gazem, ale Vw gdzieś bardziej przypadł mi do gustu i narzeczonej

niekiedy wyjeżdżamy min. do Włoch, Anglii i mam nadzieje że to auto sprawdzi się na takich trasach, nie jestem jedynie jeszcze zdecydowany czy to będzie diesel czy benzyna wszystko tak naprawdę będzie zależało od tego co uda się trafić i w jakim stanie, osobiście wiem iż mniejsze ryzyko będzie z benzyną, ale to może niech koledzy się wypowiedzą którzy właśnie mają motory benzynowe pod maską, o dieslach wiem wszystko praktycznie , a jeśli chodzi o benzynowe motory to spalanie jak na to auto rewelacja przynajmniej z tego co wyczytałem na forach branżowych