Jacentyxyz pisze:Jakie jest wasze zdanie na temat tego Turka
Moje spostrzeżenia
- kierownica trochę wytarta
- na klapie znaczek 4 motion a chyba takich nie było chyba że mi coś umkneło
Jacentyxyz pisze:Jakie jest wasze zdanie na temat tego Turka
Moje spostrzeżenia
- kierownica trochę wytarta
Niemiec pewnie jeździł w rękawiczkach dlatego taka zmasakrowana
A tak na poważnie to jest naprawdę bardzo wytarta jak na ten "niby' przebieg. Weź VIN i postaraj się sprawdzić historię zanim wsiądziesz w auto i ruszysz w droga czasami szkoda czasu i wachy na wycieczki.
turek pisze:
No i stoi dość wysoko, jak cross nigdy nie mów nigdy, wszytko prócz wału pasuje z s3 nie to żebym podpuszczał spacewalker,a
hee, akurat na taką rzeźbę to juz nie mam siły.
Wymiana motory na nowego CR-a z nowym DSG pochłoneła moje ostanie siły na mechaniczne modyfikacje, teraz tylko kosmetyka i jakas elektronika, bo przyjemność z jazdy CR-em mam juz od roku
Ten za 13.900zł to nawet klimy nie ma-nie wiedziałem że takie były mi on trochę za bardzo się świeci-polerka albo malowany,ten rok za te pieniądze....podejrzane...
trucha0 pisze:Ten za 13.900zł to nawet klimy nie ma-nie wiedziałem że takie były mi on trochę za bardzo się świeci-polerka albo malowany,ten rok za te pieniądze....podejrzane...
lankusiek pisze:Turek 2005r za 13.900 zł Czemu tak tanio? widział już ktoś to ogłoszenie?
allegro.pl/vw-touran-2-0-tdi-2006r-klima-dsg-import-z-niemiec-i6222092816.html
Za te pieniążki to nawet jak ma coś do zrobienia to warto bo ze zdjęć wygląda w miarę a ostatnio szukałem i widziałem już z samych zdjęć gorsze padaki za o wiele większe pieniądze,polerowanu a może i lakierowany ale jak estetycznie zrobione to co tu chcieć od 10latka