Odwłowanie od decyzji.
-
Damian15
- Specjalista
- Auto:: Touran '03 AZV
- Imię:: Damian
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 24 razy
Odwłowanie od decyzji.
Otóż nie tak dawno dla kolegi młodziak firmowym samochodem zahaczył za BMW. Wszystko pięknie ładnie właściciel auta mówi żeby zgłaszać do ubezpieczyciela i po temacie. Rzeczoznawca przyjechał i spisuje że przedni zderzak(zapewne do naprawy bo nie pęknięty), czujnik i xenon uszkodzone, sumując koszta nie małe. Przyszedł kosztorys a tam... 600 złotych
pisał ktoś kiedyś odwołanie od decyzji ? Jak to zrobić, żeby to miało "ręce i nogi" ? Może ktoś ma jakieś przykładowe pisemko jakie wysyłał do ubezpieczyciela i mógłby się podzielić ? 
- Miki76
- ____________________

- Auto:: Touran 1,9 BXE 133KM 2006
- Imię:: Damian
- Podziękował: 89 razy
- Otrzymał podziękowań: 194 razy
Re: Odwłowanie od decyzji.
ja też się kiedyś nie mogłem dogadać z ubezpieczycielem i oddałem do serwisu wtedy zapłacili za całą naprawę i jeszcze dostałem auto zastępcze
-
motoria
- Przeglądacz
- Auto:: touran 1,9 BXE 2006
- Imię:: Jacek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 10 razy
Re: Odwłowanie od decyzji.
Robisz kosztorys u niezależnego rzeczoznawcy,wysyłasz i czekasz na odpowiedź.Tak jak kolega wyże napisał wrzuć kosztorys.Jestem w tym roku po dwóch likwidacjach szkód z oc sprawcy no druga na finiszu. Także troszkę się podszkoliłem.
No i podstawa jakie stare auto.
No i podstawa jakie stare auto.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.