takiego posiadam, i hula aż miło

Mi chodziło o to że fiat to Fatalna Imitacja Auta TurystycznegoCiapek pisze:To zaproponuj Fiata Punto jak go polecasz. Polecasz swoim znajomym Punto to ok. Każdy o autach ma własną opinię.kijec pisze:Ciapek
To może zaproponuj Fiata Punto one są w benzynie prawie wszystkie z Polski i raczej nie kręcone
Za 15 tys można zwrócić uwagę na golfa nawet V z silnikiem benzynowym nie są tak jeżdżenie jak diesel
Co mi kazesz proponować Fiata Punto?
Nie mam złej opinii ani dobrej o Fiatach więc mi nie pisz takich rzeczy.
Jeździłem Seicento i zastanawiałem się czy to zabawka czy samochód. Faktycznie prędzej Punto bym wybrał, ale nie dzięki.
Nie wykluczam Golfa ale w dosadnych słowach ujalem to że prędzej dostanie ładne Polo niż Golfa.
po wypadku Tico z człowieka też nie ma co naprawiać.wkpwojtek pisze:... daewoo tico nie naprawiasz, jest tak tanie ze za odstawienie na złom kupujesz drugie..
Tak to puszka do zabijania. Ale mam kolege co ma aster bertonke z silnikiem Z20LET z moca ponad 3xx koni a do pracy z racji duzych dystansow pomyka wlasnei tikiem w gazie. Nie ma ponoc nic bardziej taniego jak ten pojazd w gazie.Ciapek pisze:po wypadku Tico z człowieka też nie ma co naprawiać.wkpwojtek pisze:... daewoo tico nie naprawiasz, jest tak tanie ze za odstawienie na złom kupujesz drugie..
Taki "czarny żart"