Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
aki pisze:Ja się pytam dlaczego nie wprowadzą tego nasze władze, w miarę tego zrobił by się porządek na rynku samochodów używanych. Ogłoszenia przynajmniej by miały prawdziwe przebiegi.
aki bo widocznie komuś się to opłaca w PL żeby nie było takiej bazy... a byłoby o niebo lepiej. Niestety u nas nad prawem wciąż są układy oraz kasa...
niby jesteśmy w EU ale mam takie wrażenie że nam jeszcze dużo a dużo brakuje.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
nie mówię o wprowadzeniu waluty w EUR, ale o zrobieniu porządku na rynku samochodów używanych, wtedy skończą się okazje
Nie ma.
Dobry skaner, dobry grafik i jesteś w stanie podrobić ten dokument bez problemu.
Z tego co widziałem, część kodu kreskowego się lekko mieni/błyszczy, ale nic poza tym szczególnego.
Ale jest sposób na sprawdzenie przebiegu, o którym już tu pisałem.
Mając ten dokument, lub aktualny przebieg i VIN, piszesz maila do firmy Carpass(angielski/francuski) z prosbą o potwierdzenie, czy podany przez ciebie przebieg, który wynosi XYZ km, jest wyższy, niż zapisany u nich w systemie podczas ostatniej wizyty pojazdu u nich.
Przebiegu z systemu ci nie podadzą, chyba, że przyjedziesz osobiście tym autem do Carpass'a.
ale potwierdzić taką informację już mogą mailowo bez problemu.
Osobiście to przechodziłem z moim 8-letnim, trochę zniszczonym w środku turkiem i jego podważanym przebiegiem 172000km.
Carpass potwierdził mi autentyczność przebiegu.
Namiary na ich maila znajdziesz an necie.
Pozdrawiam,
Kuba
Jeśli pomogłem, to nie zapomnij podziękować(żółta łapka prawy dolny róg) :-) Mój PLATINIUM GREY Touran