magic pisze:Zdejmujesz boczną maskownice i masz dostęp do włącznika od jego tyłu
Dzieki ,rano bede działał

magic pisze:Zdejmujesz boczną maskownice i masz dostęp do włącznika od jego tyłu
dziwne masz przypadki, mam włącznik auto z halogenami, mało tego "chiński oryginał" z ali i nie mam takich problemów, wszystko świeci jak trzeba.zazi1983 pisze:Miałem włącznik jak jarry bez auto i halogenów. Wymieniłem na auto i z funkcją halogenów choć nie posiadam jeszcze i działa ale są dwa "ale". Pierwsze na auto długie na stałe nie świecą (już ktoś wyżej wspominał) ale dwa że po pół minuty gaśnie podświetlenie pokrętła, regulacji świateł i jasności licznika oraz trójkąt od awaryjek. Da się coś z tym zrobić czy szukać innego?
Kolego wymien zaroweczke od oodswietlania zapalniczki wtedy będziesz miał podświetlenie wszystkiego . Przerabialem to.zazi1983 pisze:Miałem włącznik jak jarry bez auto i halogenów. Wymieniłem na auto i z funkcją halogenów choć nie posiadam jeszcze i działa ale są dwa "ale". Pierwsze na auto długie na stałe nie świecą (już ktoś wyżej wspominał) ale dwa że po pół minuty gaśnie podświetlenie pokrętła, regulacji świateł i jasności licznika oraz trójkąt od awaryjek. Da się coś z tym zrobić czy szukać innego?
Ja kupiłem włącznik (zamiennik) na allegro za całe 55zł i jest ok. Wszystko działa jak należy. Jednak opinie na forum są różne więc, nie wiem czy kwestia mojego szczęścia, czy "nieszczęścia" innych użytkowników.michalb pisze:Potrzebuję zakupić włącznik z funkcją auto nr na włączniku 3CB941431A. Czy te z allegro będą ok, tam są inne oznaczenia?
Z góry dzięki za pierwszą pomoc.
I tak też zrobiłem. Dziękiadmin pisze: Ori lepiej wykonany i używke w ładnym stanie i dobrej cenie można znaleźć.