jak dla mnie może być następna sobota ma być ok 12 st. może być parking przy KFC na Bielanach Wrocławskich. ewentualnie przy Electro Word tam więcej miejsca jest (w pobliżu KFC, Burger King, MCDonald i Pizza Hut do wyboru)
Ja byłem dzisiaj we Wrocławiu i najlepszym miejscem wg mnie jest okolica Auchan przy trasie..Nie wiem czy to nie to samo miejsce co pisze rumun_58, - nie znam się aż tak dobrze z okolic Wrocławia.
Bzyku pisze:jak tak dalej będziemy się organizować to wyjdzie że się załapiesz
no ja to nie szybciej jak po 24 marca, najpierw musze zaliczyc swój spot w Gdyni... A we Wrocku bede jakos pozniej, bo bede pomagal w przeprowadzce szwagierki z Gdyni do Wrocławia
mi jest obojętnie, ale ostatnio Koledzy z Wrocławia mówili, że następny u nich i Kolega ze Śląska mówił, że jakby był we Wrocławiu spot to by przyjechał stąd ten Wrocław
do legnicy mam 100km a do wrocka 170 legnica jest dla wszystkich z naszego regionu złotym środkiem dla wszystkich z naszego regionu zresztą spójrzcie na mapę
Dokładnie rumun_58, jak będzie we Wrocławiu to przyjadę a jak będzie odpowiedni termin to spróbuje nakłonić inne osoby ze śląska...Legnica to jest już za daleko raczej odpada...
Ja mam też ten sam problem co Muti, czyli uczelnia....
Ale to jest wasz spot, więc ,nie mogę wtrącać oraz wybierać miejsce spotu...
to może coś mniej więcej po środku na trasie legnica -środa śląska jest taki duży zajazd mam nadzieję ze to to od legnicy po lewej : http://www.zajazd-kawice.pl/ jeszcze sprawdzę w przyszłym tygodniu jak coś bo na razie jestem chora