Koledzy sąsiad znalazł Tourana - zapatrzył się w mojego i tez chce - poniżej link do OLX - jeśli możecie to proszę o cenne uwagi
https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-to ... dd456eb7b6
Wiesz - podstawowy problem polega na tym , że w grudniu 2011 miał w Germanii już 240 tyś czyli lekko licząc już jest cofnięty minim 80 tyśkubbus5 pisze:Jeżeli nie macie daleko to myślę że warto byłoby go obejrzeć. Ze zdjęć poza tymi relingami nie widać nic niepokojącego, wyposażenie ma fajne, jak właściciel ma faktury na te wymiany to też na plus. A tak to dobrze prześwietlić sprawdzić przebieg i tylko przyjrzeć się może dachowi czemu są te czarne relingi.
Grzesiu pewnie masz rację tylko o 80 tyś wiemy a czy gość sam nie poprawił o kolejne 80-100 tyś - nikt juz tego nie zobaczy a to się jednak robi różnica 240 a 440 tyś . Masz racje -nikt nie lubi być oszukiwany - jutro ma jechać i zobaczyć - coś już wie a resztę sam zobaczy - do niego należy decyzja . Dzięki za pomocFarszu pisze:90% aut ma w Polsce cofnięte liczniki więc taka natura polaków z drugiej strony skoro auto jest ok motor ok to chyba przebiegiem się nie jezdzi ale to tylko moje zdanie .Bądzmy szczerzy jak by w ogłoszeniu był podany przebieg 324 tyś tobyś nawet na niego nie zwrócił uwagi rozumiem ,że nikt nielubi być oszukiwanym ,ale taka nasza mentalność co sąsiad powie jak zobaczy tak duży przebieg. Jesli kogos uraziłem moją wypowiedzią to przepraszam ,ale takie jest moje zdanie.
Ale 293 jest bliżej prawdy niz 193Cesarz pisze:To ja w życiu auta nie sprzedam (gdyby mnie coś naszlo) , jak ma na chwilę obecną 293 tys najechane...
Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka