Ale jest o premiumcontact 5 w informacjach prasowych

Nie ma SportContact3 w poszukiwanym przez Ciapka rozmiarze 205/55R16, zaczynaja sie od 17. A SportContact2 jak najbardziej, sam na takich jezdze choc to podobno wg co niektórych przestarzałe oponyaki pisze:Ja polecam Continental SPORTCONTACT 2 lub Continental SPORTCONTACT 3 i po temacie
To fakt, te opony po ok 50% zużycia robią się strasznie głośne. Na początku myslałem, że to łozysko, ale jak zmieniłem na zimowe to wszystko ucichło. W wulkanizacji koleś mi powiedział, że mieli sporo reklamacji na gumy Good Yeara ze względu na hałas. Ale coś za coś. Gumy trzymają bardzo dobrze.jeffik pisze:
Ja mogę się wypowiedzieć na temat opon
GoodYear EXCELLENCE gdyż jeden taki komplecik zajeździłem. Jeśli chodzi o prowadzenie, przyczepność na mokrej i suchej nawierzchni jest rewelacyjna. Szybkość zużycia średnia (wiadomo tu zależy wszystko od stylu jazdy itp). Jedyny mankament tej opony to przy zużyciu około 50-60% robi się strasznie głośna.
Pozdrawiam!
jak nie ma?peterb pisze:Faktycznie premiumcontact 5 nie ma jest contisportcontact 5. Sorki
Ale jest o premiumcontact 5 w informacjach prasowych
tez szukam gum i tez tak mysle Kolegogrego03 pisze:http://www.motostrada.pl/...5r16_48085.html
te wydaja sie nabardziej praktycznym wyborem
uzytkuje takowe ino w mniejszej/lzejszej furze i w mniejszym rozmiarze - 195/65/15 (Octavia I)grego03 pisze:Moze ktos uzytkowal te oponki i moze sie wypowiedziec o rzeczywistej scieralnosci i znikaniu bieznika, o hałasie i oporach toczenia.