stereotyp, auto rowniez dla mlodych i aktywnych ; )aki pisze:Touranek to idealne auto rodzinne wejdą wszystkie zabawki
pozdrawiam
hahah borge jak nie bedziesz uwazał z ta aktywnoscia to mozesz własnie potrzebowac auta rodzinnegoborge pisze:stereotyp, auto rowniez dla mlodych i aktywnych ; )aki pisze:Touranek to idealne auto rodzinne wejdą wszystkie zabawki
pozdrawiam
czego Ci życzymyWJ pisze:... w wersji 7-mio osobowej na dodatek.marynarz75 pisze:hahah borge jak nie bedziesz uwazał z ta aktywnoscia to mozesz własnie potrzebowac auta rodzinnegoborge pisze: stereotyp, auto rowniez dla mlodych i aktywnych ; )
pozdrawiam
Ale on na razie chyba jeszcze potrzebuje duńczyka w ogóle bez siedzeń z tyłumarynarz75 pisze:czego Ci życzymyWJ pisze:... w wersji 7-mio osobowej na dodatek.marynarz75 pisze: hahah borge jak nie bedziesz uwazał z ta aktywnoscia to mozesz własnie potrzebowac auta rodzinnego![]()
no i z kratka do kajdanekrofal pisze:Ale on na razie chyba jeszcze potrzebuje duńczyka w ogóle bez siedzeń z tyłumarynarz75 pisze:czego Ci życzymyWJ pisze: ... w wersji 7-mio osobowej na dodatek.![]()
Zgadzam się. Jak ktoś ma wątpliwości to wg ostatnich badań wyszukiwarki OTO MOTO najczęściej poszukiwanym używanym (nie wiadomo jakie założono kryteria) samochodem przez statystycznego Kowalskiego jest VW Golf z silnikiem TDI w kolorze srebrnym. Drugie miejsce Pasek trzecie Audi A4.Ciapek pisze:jak pisał niżej marynarz.AZIK pisze:wyrwałem to może z kontekstu ale... nie przesadzaj Ciapek !!!
pożądać to można nowe Audi RS4 lub RS6 ... a nie VW...
ja marzę o Q5 w 3,0 TDI (i na tym pozostanie, aż Q5 będzie miało już 10 lat i oby nie 400 tyś przebiegu )
Wymarzyć to sobie można nawet Veyrona.
Spójrz na statystyki kradzieży. Spójrz jakie auta sa najpopularniejsze? Passat ciągle ma miano samochodu który każdy chciałby po prostu mieć.
VW ma swoją renomę. Nie ma ceny jak Audi i jest marką powszechnie lubianą.
Jak podobają Ci się Audi to czemu szukasz Tourana?
Kompletnie nie rozumiem. Wypaliłeś takim tekstem.
Za cene Tourana którego kupiłem mógłbym również znaleźć fajne Audi, ale nie chciałem. Po prostu.
ojtam ojtamCiapek pisze:jak pisał niżej marynarz.AZIK pisze:wyrwałem to może z kontekstu ale... nie przesadzaj Ciapek !!!
pożądać to można nowe Audi RS4 lub RS6 ... a nie VW...
ja marzę o Q5 w 3,0 TDI (i na tym pozostanie, aż Q5 będzie miało już 10 lat i oby nie 400 tyś przebiegu )
Wymarzyć to sobie można nawet Veyrona.
Spójrz na statystyki kradzieży. Spójrz jakie auta sa najpopularniejsze? Passat ciągle ma miano samochodu który każdy chciałby po prostu mieć.
VW ma swoją renomę. Nie ma ceny jak Audi i jest marką powszechnie lubianą.
Jak podobają Ci się Audi to czemu szukasz Tourana?
Kompletnie nie rozumiem. Wypaliłeś takim tekstem.
Za cene Tourana którego kupiłem mógłbym również znaleźć fajne Audi, ale nie chciałem. Po prostu.
QQ, przynajmniej widać, że coś się dzieje, przynajmniej nie chrapiemy pod kołderkamiQQRYDZA pisze:ja bym już to wszystko wywaliłbo teraz to już całkiem czeski film się tu zrobił