MW WILU, nigdzie nie napisałem nic złego o kupowaniu aut w polskich salonach, mój wpis dotyczył wszystkim znanego sprytu polskich prywatnych importerów, któremu był poświęcony osobny wątek i tam mogłeś napisać po uprzednim dokładnym przeczytaniu wcześniejszych postów, coś od siebie. Dział "mój Touran" nie służy do "nabijania" postów. Niemniej MW WILU jestem zaszczycony, że moja fura Ci się podoba chociaż będzieśz miał o wiele lepszą.
LINKILL touran`08 UNITED
-
linkill
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Dziękuję za wszystkim za wpisy
MW WILU, nigdzie nie napisałem nic złego o kupowaniu aut w polskich salonach, mój wpis dotyczył wszystkim znanego sprytu polskich prywatnych importerów, któremu był poświęcony osobny wątek i tam mogłeś napisać po uprzednim dokładnym przeczytaniu wcześniejszych postów, coś od siebie. Dział "mój Touran" nie służy do "nabijania" postów. Niemniej MW WILU jestem zaszczycony, że moja fura Ci się podoba chociaż będzieśz miał o wiele lepszą.
[you] zerknij na moją furę -> > KLIK <
- Rauko
- Expert
- Auto:: 06.2006 2.0BMM DSG
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
Przepraszam, że w tym temacie, ale nie mogłem tego nie podsumować.MW WILU pisze:Witam
Bardzo ładny jest Twój Turanek. Niemniej ja mam autko troszkę z innej półki wyposażeniowej ( DSG i wloska solidna skóra robiona w Polsce, orurowanie cobra ) Będę miał w kwietniu przed sprzedażą profesjonalne fotki to wrzucę tutaj linka.
Wiem że większośc właścicieli chwali swoje samochody i wszystko co z nimi związane, ale Twoja opinia na temat Turanów kupionych w polskim salonie jest dla mnie zdumiewająca. Auta trafiające do nas z zachodu są najczęściej dwa razy kręcone, dostają ostro w dupę na autostradach, na serwisie tam również oszczędzają, książki serwisowe są podrabiane przez handlarzy więc... sorry ale ja wolę Droższe auto krajowe od pierwszego właściciela, który może na piśmie zaświadczyć o stanie i historii auta a nie powie w stylu: ja nie wiem, ja nie miałem wypadku, ja nie modyfikowałem licznika itp.
Po pierwsze to silniki TDI dostają po d... w mieście, a autostrada to jest ich prawidłowe środowisko pracy
Po drugie porównaj sobie jak dostaje na polskich drogach zawieszenie i cała konstrukcja w stosunku do jazdy po niemieckich autostradach
W Niemczech oszczędzają na serwisie????!!!! I pewnie dlatego auta są regularnie jak książka serwisowa nakazuje w ASO? No czysta oszczędność. Nie to co w Polsce, tutaj każdy jedzie do Pana Stasia jak już autko stanie
Co do modyfikacji licznika i ściem, że bezwypadkowe bo handlarz go nie rozbił - masz rację. Dlatego najlepiej samemu do sąsiadów pojechać i przyprowadzić - tylko nie od Turków
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
Rauko święte słowa, masz browara za takie podsumowanie
Jedyne co to nie zgodziłbym się o tych Turków, no może tam gdzie ja auta kupuje nie są to Turcy ale auta są 100% z prawdziwym serwisem i bezwypadkowe, no wiadomo czasami drobne przerysowanie się trafi przeca to jest używane auto a nie nowe
no ale wiadomo od turasów nie polecam auta 
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Żywotność led
Panowie, u mnie wszystko świeci. Jak chcecie, w temacie mam link do aukcji ledów, które montowałem. Świecą od 14.01 przejechały ponad 3000km.
-
linkill
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Wypucowałem auto do zlotu, na który nie dotarliśmy (młody bez zapowiedzi się przeziębił). foty na początku
[you] zerknij na moją furę -> > KLIK <