najpierw musi mi się dać przejechać hahaharasta pisze: .... jak będziecie sprzedawali to daj znać !!!!!!!!!!!!!!! ... jestrm bardzo, qwa BARDZO zainteresowany
Nasze Hobby
- JEDARO
- Expert
- Auto:: Touran 1.9 TDI BLS
- Imię:: Darek
- Podziękował: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 518 razy
Re: Nasze Hobby
-
radek19
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię:: radek
- Podziękował: 47 razy
- Otrzymał podziękowań: 31 razy
Już niedługo zacznie się sezon F-1 2016. Kiedyś wyścigi były bardziej pasjonujące. Brakuje brzmienia V10 czy V8. Teraz jest 1.6 V6 iiiiiiiii około 750 km. A ten przepis - ograniczona ilość paliwa na wyścig to absurd.
szkoda, że Kubica się wykruszył. No ale zawsze jak pamiętam oglądałem, oglądam i będę oglądać. Pierwszy wyścig GP Australii 20marca.
szkoda, że Kubica się wykruszył. No ale zawsze jak pamiętam oglądałem, oglądam i będę oglądać. Pierwszy wyścig GP Australii 20marca.
- magic
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1.6 MPI 2008
- Imię:: Maciej
- Podziękował: 23 razy
- Otrzymał podziękowań: 48 razy
też" kocham" F1 od 2010 nie opuściłem żadnego GP w TV
ale w tym roku będzie na live mam do wyboru Hiszpania, Węgry,Monako, UK - prezent o żonki
dokładnie ale dziś czytałem że zmienia się system z kwalifikacji na eliminacje zobaczymy jak to będzie wyglądało ... może być interesująceradek19 pisze:Kiedyś wyścigi były bardziej pasjonujące. Brakuje brzmienia V10 czy V8. Teraz jest 1.6 V6 iiiiiiiii około 750 km. A ten przepis - ograniczona ilość paliwa na wyścig to absurd.
never ever give up
- Alemal
- Auto:: VW Touran 1,9 TDI 2004
- Imię:: Aleksander
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
F1 to tez mój "fioł" ciesze się że nie jestem sam:) Złe wieści są takie że wyłączne prawa do transmisji ma w tym roku Tv Eleven Sports..co niestety dla mnie jako posiadacza polsatu jest wielkim ciosem:) Kanał jest dostępny na platformie nc+. Od około 1992 opuszczone 2 wyścig w Tv 
- Mefju
- Użytkownik
- Auto:: OCTAVIA III CKFC
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 57 razy
to fakt, szczególnie jak jeździł Kubicaradek19 pisze:Kiedyś wyścigi były bardziej pasjonujące.
-
Aspro
- Początkujący
- Auto:: 1T2, 1.6 BSE, pb95+lpg
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Moje hobby zaczelo sie ponad 20 lat temu od malutkiuego cb radia z mobilna antena. Dzis mam licencje krotkofalarska, dosc ciekawe radio i kilka anten w ogrodzie.
- Grzesiek3253
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 1.9 TDI 2006 (BKC)
- Imię:: Grzesiek
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 19 razy
ćwiczę kalistenikę
ćwiczenie z własną masą ciała, polecam każdemu dla zdrowia, bo to fajna sprawa
nie potrzeba żadnej siłowni, ani nic. Wystarczy pod blokiem "trzepak", albo kawałek rurki do podciągania i jazda, pompki, przysiady, brzuszki, itd wszystko co się da
ćwiczenie z własną masą ciała, polecam każdemu dla zdrowia, bo to fajna sprawa
nie potrzeba żadnej siłowni, ani nic. Wystarczy pod blokiem "trzepak", albo kawałek rurki do podciągania i jazda, pompki, przysiady, brzuszki, itd wszystko co się da
-
elektro31
- Kandydat
- Auto:: Touran 1,9 TDI 2004
- Imię:: Marek
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Fajne
Tylko chyba do najtańszych nie należy 
Ja tam wybieram sporty zimowe: snowboard, narty, łyżwy - generalnie czas na stokach lub lodzie. Szkoda że zima się kończy ;/
Ciekawe czy w górach są jeszcze warunki na zimowy kulig? Taki scenariusz jak tutaj opisują: http://hotelnabloniach.pl/blog/4-odslon ... go-kuligu/ wydaje się być atrakcyjny.
Ja tam wybieram sporty zimowe: snowboard, narty, łyżwy - generalnie czas na stokach lub lodzie. Szkoda że zima się kończy ;/
Ciekawe czy w górach są jeszcze warunki na zimowy kulig? Taki scenariusz jak tutaj opisują: http://hotelnabloniach.pl/blog/4-odslon ... go-kuligu/ wydaje się być atrakcyjny.
Ostatnio zmieniony pn lut 20, 2017 10:11 przez elektro31, łącznie zmieniany 1 raz.
- poldiver
- Zaawansowany
- Auto:: Caddy 1.6TDI 2011
- Imię:: Kuba
- Podziękował: 30 razy
- Otrzymał podziękowań: 71 razy
- Kontakt:
Polski zbiornik, szczupak od 1min 44 sek. Wolę je oglądać w takiej sceneriileszeklen pisze:A to moje
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
https://www.youtube.com/watch?v=RTAPJxpeLZo