Rcd310 + DAB
-
- Początkujący
- Auto:: Touran 1.9 TDI BCK 2005
- Imię:: Kuba
- Podziękował: 2 razy
Rcd310 + DAB
Witam, nie dawno wymieniłem w swoim Tourana t1 radio na Rcd310, mieszkam w Norwegii i od lutego Norwegia wyłącza radio analogowe, będzie tylko cyfrowe DAB. I mam pytanie, bo wyczytałem że moje radio Rcd310 wychodziło w wersji posiadającej dab, jak mogę sprawdzić czy moje posiada ta wersje, a jak nie posiada to czy istnieje możliwość dokupienia jakiegoś adaptera dab? Na allegro widziałem wersję z dab za 400zl więc w grę wchodzą jedynie tańsze adaptery, dziękuję za pomoc, pozdrawiam Kuba
- tberent
- Zaawansowany
- Auto::
- Imię::
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 35 razy
Re: Rcd310 + DAB
Sprawdź czarne fakra z tyłu lub wystarczy ze wciśnięty radio I wtedy jak masz dab to masz możliwość przełączenie z fm na am i na dab.FMXMX pisze:Witam, nie dawno wymieniłem w swoim Tourana t1 radio na Rcd310, mieszkam w Norwegii i od lutego Norwegia wyłącza radio analogowe, będzie tylko cyfrowe DAB. I mam pytanie, bo wyczytałem że moje radio Rcd310 wychodziło w wersji posiadającej dab, jak mogę sprawdzić czy moje posiada ta wersje, a jak nie posiada to czy istnieje możliwość dokupienia jakiegoś adaptera dab? Na allegro widziałem wersję z dab za 400zl więc w grę wchodzą jedynie tańsze adaptery, dziękuję za pomoc, pozdrawiam Kuba
Nie baw się w adaptery. Szukaj radia i juz.