Dobrze jest. Gdy ktoś włącza mute/pause, to w aucie ma być cisza, niezależnie od tego, z którego źródła korzystamy. Chcesz słyszeć dźwięk, podkręcasz potencjometr i pausa/mute przestaje działać. Wszystko git.qrczak pisze:Przełączenie w tym momencie na radio utrzymuje wyciszenie . Chyba trochę przedobrzyli....
TOURAN 2015 (5T1)
- KriSSo
- Specjalista
- Auto:: Golf MK7.5 variant
- Imię:: Kris
- Podziękował: 26 razy
- Otrzymał podziękowań: 82 razy
- Kontakt:
Re: TOURAN 2015 (5T1)
-
- Przeglądacz
- Auto:: 2.0 150KM '16
- Imię:: Wojtek
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
To muszę obczaić, czy nawigację też mutuje.
Mimo wszystko jestem zdania, że pause nie powinno mutować - zatrzymuje sie muzykę, albo audiobooka po to, by później móc wrocić do danego momentu.
Mimo wszystko jestem zdania, że pause nie powinno mutować - zatrzymuje sie muzykę, albo audiobooka po to, by później móc wrocić do danego momentu.
- KriSSo
- Specjalista
- Kontakt:
Ale wraca do danego momentu. Puść sobie np z USB utwór. Wciśnij mute, poczekaj 30 sekund, wyłącz mute lub zrób głośniej i zobaczysz, że muza ruszy od tego momentu, w którym ją wyciszyłeś spauzowałeśqrczak pisze:Mimo wszystko jestem zdania, że pause nie powinno mutować - zatrzymuje sie muzykę, albo audiobooka po to, by później móc wrocić do danego momentu.

Pause mutuje i odwrotnie mutowanie uruchamia pauzę.
- yox
- Władca postów
- Auto:: 1.9 TDI BXE 07 R-Line C.M
- Imię:: Marek
- Podziękował: 240 razy
- Otrzymał podziękowań: 673 razy
.. w module kiery (16) ... bynajmniej w PQ35qrczak pisze:No to... gdzie go się koduje?
Jak go przyciskam, to zgłasza, że obsługa głosowa nieaktywna. No i ok, bo tego nie potrzebuję. Ale mute chętnie bym ustawił.

- Iwo
- Kandydat
- Auto:: Touran 1.4 TSI, 2016
- Imię:: Iwo
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Super, cieszę sięhubertm pisze:Dzięki, zadziałało :-)Iwo pisze:
Też tak miałem. To co pomogło to odinstalowanie Usługi Google Play, zainstalowanie na nowo i zainstalowanie Android Auto z tej strony. Teraz śmiga pięknie

-
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 1.4 TSI DSG
- Imię:: Hubert
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Nie rozumiem :-)yox pisze:.. w module kiery (16) ... bynajmniej w PQ35qrczak pisze:No to... gdzie go się koduje?
Jak go przyciskam, to zgłasza, że obsługa głosowa nieaktywna. No i ok, bo tego nie potrzebuję. Ale mute chętnie bym ustawił.
- yox
- Władca postów
... czego nie rozumiesz ? VCDS i...hubertm pisze:Nie rozumiem :-)yox pisze:.. w module kiery (16) ... bynajmniej w PQ35qrczak pisze:No to... gdzie go się koduje?
Address 16: Steering wheel

-
- Przeglądacz
Nigdy tego nie robiłem :-) Chodzi o podłączenie kablem i zaprogramowanie tej funkcji? Czy można to zrobić na gwarancji?yox pisze:
... czego nie rozumiesz ? VCDS i...
- yox
- Władca postów
... a skąd mnie wiedzieć ? co Twoja gwarancja obejmujehubertm pisze:Nigdy tego nie robiłem :-) Chodzi o podłączenie kablem i zaprogramowanie tej funkcji? Czy można to zrobić na gwarancji?yox pisze:
... czego nie rozumiesz ? VCDS i...

-
- Przeglądacz
W mojej kamerze cofania brakuje mi żółtej linii wskazującej tor jazdy, takiej co się zmienia jak kręcę kierownica. Czy wy też tak macie? W instrukcji taka linia jest i widziałem też tą linie w recenzji Zachara (w części technicznej).
- KriSSo
- Specjalista
- Kontakt:
Kurdę, aż strach tego 5T1 kupić, chyba trzeba poczekać na lifting. Jeden nie ma Mute
, drugiemu nie działa kamera w ogóle, trzeci nie ma linii, a czwartemu zapomnieli wstawić system zmywania reflektorów, chociaż za pakiet zimowy zapłacił
. No ludzie, masakra jakaś. Z 1T3 nikt nie miał takich problemów.
BTW, dziś miałem okazję pierwszy raz przejechać się Highline'em 5T1z 1.4 TSI 150 km w manualu. Zasadniczo wrażenia bardzo pozytywne, autko bardzo ładne itd. Zawias mięciutki, przy moim Crossie to wręcz kanapa, aż strach jechać, bo nie wiadomo, czy się nie wywróci (żart oczywiście)
. Natomiast wyciszenie i wykończenie na bardzo dobrym poziomie i w końcu elektryczna klapa
. Dla mnie osobiście minus ..... to ten motor 1.4, albowiem "nie jedzie", niestety
. No ale każdemu według potrzeb. Rozumiem Kolegów, którym osiągi wystarczają. Nie rozumiem tylko, dlaczego akurat w Touranie nie można mieć DynAudio? No kurdę, w niemal każdym innym modelu można mieć, oprócz Up'a Polo i Tourana. Te dwa najmniejsze i najtańsze kurduple mogą nie mieć, ok, ale Turuś powinien to mieć
.

BTW, dziś miałem okazję pierwszy raz przejechać się Highline'em 5T1z 1.4 TSI 150 km w manualu. Zasadniczo wrażenia bardzo pozytywne, autko bardzo ładne itd. Zawias mięciutki, przy moim Crossie to wręcz kanapa, aż strach jechać, bo nie wiadomo, czy się nie wywróci (żart oczywiście)

-
- Przeglądacz
U mnie to wygląda tak jak u tego gościa https://youtu.be/UV16Eaw31yApeterb pisze:U mnie te linie się pojawiają.
Czy ktoś wie o co chodzi? Czy to kwestia aktualizacji oprogramowania?