) Można też delikatnie (o jakiś milimetr ) zeszlifować tulejki w których są śruby mocowania pokrywy zaworów , żeby bardziej przylegała.Ale jeśli chce się mieć zrobione jak książka pisze , to nowa uszczelka i nowa pokrywa...
 ) Można też delikatnie (o jakiś milimetr ) zeszlifować tulejki w których są śruby mocowania pokrywy zaworów , żeby bardziej przylegała.Ale jeśli chce się mieć zrobione jak książka pisze , to nowa uszczelka i nowa pokrywa... 

wielkie dzieki kolego robi sie ciepło umyję silnik i będę obserwowałmexaris pisze:Ten wyciek to na 90% wyciek spod pokrywy zaworów , jeśli samochód po ma dużo nakręcone , (a pokrywa jest z tworzywa) to na rogach ta pokrywa się odkształca , bo tam jakby zapomnieli zaprojektować śruby mocujące.Nowa pokrywa , nowa uszczelka i pół godziny roboty.Możesz też starą pokrywę ale wtedy uszczelkę trzeba położyć na uszczelnienie sylikonowe do misek olejowych (nie mylić z sylikonem do zlewozmywaków !) Można też delikatnie (o jakiś milimetr ) zeszlifować tulejki w których są śruby mocowania pokrywy zaworów , żeby bardziej przylegała.Ale jeśli chce się mieć zrobione jak książka pisze , to nowa uszczelka i nowa pokrywa...

SeeSoon pisze:Widzę że chyba ktoś mi pomoże przy montażu moich lampek w drzwiach [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]

Ok trzymam za słowocbrstreet pisze:SeeSoon pisze:Widzę że chyba ktoś mi pomoże przy montażu moich lampek w drzwiach [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Zakup lampki podjade i coś wymotamy

Jakoś tak bije mnie po oczach
 Jakoś tak bije mnie po oczach  

jutro kończę 2 buty trzeba kupić i jak narazie będzie
 jutro kończę 2 buty trzeba kupić i jak narazie będzie