...wybrac Volkswagen RNS510, nastepnie ponizej wskazac gdzie mamy na naszym kompie nowe logo ( foto rodzinne) - 800x480 PNG, zatwierdzic, i poczekac chwile az automatycznie zostanie pobrany plik ISO, który nalezy wypalic na CD , potem do auta i zaktualizowac
Próbowałem dzisiaj tego dokonać, ale coś było nie tak i się nie udało.
Wybrałem na podanej stronie Volkswagen RNS510, wczytałem zdjęcie w wymaganym formacie PNG i rozmiarze 800x480, nagrałem to na płytę i do samochodu. Po włożeniu płyty na ekranie pokazała się informacja, że logo się ładuje, a potem zobaczcie sami
Przez chwilę myślałem, że navi się zepsuła, bo nie reagowała na nic, ciągle pojawiał się error, ale po wciśnieciu przycisków, które podpowiedziała nawigacja wszystko wróciło do normy. Udała się komuś sztuka zmiany loga startowego za pomocą podanej strony?
tomasino74 pisze:Próbowałem dzisiaj tego dokonać, ale coś było nie tak i się nie udało.
Wybrałem na podanej stronie Volkswagen RNS510, wczytałem zdjęcie w wymaganym formacie PNG i rozmiarze 800x480, nagrałem to na płytę i do samochodu. Po włożeniu płyty na ekranie pokazała się informacja, że logo się ładuje, a potem zobaczcie sami
Przez chwilę myślałem, że navi się zepsuła, bo nie reagowała na nic, ciągle pojawiał się error, ale po wciśnieciu przycisków, które podpowiedziała nawigacja wszystko wróciło do normy. Udała się komuś sztuka zmiany loga startowego za pomocą podanej strony?
Hej
Też mam rns510, czy udało Ci się zmienić logo radyjka?
Odkopię temat, ja jestem po zmianie loga.
RNS510 ver.A , aktualizacja softu do 5238
Poszło bez zająknięcia.
Jedyne co mnie zaciekawiło to, że po włączeniu zapłonu RNS wstaje do pozycji radio bez tego loga.
Logo pojawia się jak odpalę rns bez kluczyka w stacyjce, oczywiście jak wszystkie systemy się wygaszą.
Tak ma być czy nie?
Jak jest na ori sofcie? Bo nie pamiętam. Pojawia się bootlogo za każdym razem czy nie?
Logo pojawia się tylko wtedy gdy radio było w pełni wyłączone (a nie tylko uśpione) i gdy po otwarciu auta się je natychmiast włączy (bo zaczyna się uruchamiać w tle jak tylko otworzymy drzwi).