mam na imię Cezary mam już parę wiosen na karku , a mieszkam niedaleko Płocka . Moja przygoda z samochodami VW rozpoczęła się od Golfa II w 1992 roku (wcześniej były oczywiście małe Fiaty , Polonezy i tym podobne wyroby)potem przez Golfa III , dwa Golfy IV , Golfa V doszedłem w 2005 roku do zakupu pierwszego Tourana , który tak bardzo mi się spodobał , że w 2009 roku kupiłem model poliftowy , który zrobił ze mną 420 000 km ......W 2014 zbłądziłem.......kupiłem używane BMW X3 z dieslem 3,0 i moca prawie 300 koni w serii. Po podliczeniu kosztów spalonego paliwa przyszedł czas na przemyślenia , których efektem jest zamówienie następnego Tourana (zresztą trzeciego w srebrnym kolorze) z 2,0 TDI i DSG. Mam nadzieję, że znów się nie zawiodę na Touranie i będzie mnie bezawaryjnie i wygodnie woził .
Zawodowo zajmuje sie transportem i logistyką , a prywatnie uwielbiam motocyklowe wycieczki i wyprawy . Bardzo żałuję , że VW nie robi motocykli
Bardzo serdecznie witam wszystkich forumowiczów i posiadaczy super poprawnego i dla mnie jak dotąd bezawaryjnego Tourana