w czwartek koło 19.00 na moście Kazimierza Wielkiego w BDG
Touran koloru czarnego, grill bez znaczka, czarne alu, spoilerek na klapie, dokładka tylnego zderzaka od polifta, wlepka na szybie bocznej Touran Klub Polska. nie mam pojecia kto to? ale fura zacna
Zastava 1100p -> Polo 86c2f -> Polo 6n i Arosa -> Bmw e46 touring -> Bora variant -> Punto mk1 -> Ibiza 6k -> Polo variant -> a teraz TOURAN 1T0 i POLO 9N0
-------------------------------------- https://domandesign.cupsell.pl/
Wygrałeś! A na marginesie to w Bricomanie byłem, żeby kupić lakier do sprężynek do klapy! I już schną w aurze pogodowej bardzo sprzyjającej W sumie mogłeś coś na szybie nabazgrać.... A tak to... Ale że ja się nie rozejrzałem...
Miałem to szczęście ,że spotkałem autko forumowego kolegi w Koszalinie ul.Kazimierza Wielkiego ok południa w poniedziałek .
Czekałem ok 30 min ale nie miałem zaszczytu poznać właściciela z przykrością muszę stwierdzić.
Jestem Marcin z Jastrowia
był
VW Touran 2,0 TDI AZV 100 KW z 2003 r czarny
VW Touran 1,9 TDI BKC 77 KW z 2005 r bordowy
VW Touran 1,9 TDI BLS 77 KW z 2007 r siwy
Jest
VW Touran 1,6 TDI CAYC 77KW z 29,12,2010 r Mocca
Jestem Marcin z Jastrowia
był
VW Touran 2,0 TDI AZV 100 KW z 2003 r czarny
VW Touran 1,9 TDI BKC 77 KW z 2005 r bordowy
VW Touran 1,9 TDI BLS 77 KW z 2007 r siwy
Jest
VW Touran 1,6 TDI CAYC 77KW z 29,12,2010 r Mocca
Dzisiaj. Miejscowosc Rowy. Szary przedlift. Czarne przednie lampy, czarny znaczek na grillu, tylne lampy od crossa, bez wlepy. Rejestracja SB... Kto to taki?:))
Może nie Touran, ale też ze stajni VW.
Dziś jak jechałem na wakacje to na postoju zobaczyłem za siatką na bocznym parkingu salonu VW takie dwa rarytasy.
Może kiedyś zawita u mnie taka maszyna w garażu (moje marzenie).
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa