Dzięki za info. Tylko jak przeglądam swoją rozpiskę bezpieczników, to zapalniczkę mam w górnym rzędzie pod F30, czyli górny rząd szóste miejsce od od lewej (prawy żółty bezpiecznik), ale nie mam przecież stałego prądu cały czas. Na PW wstawiłem Ci swoje dane, ale załączam tu w wątku zdjęcie swojej skrzynki bezpieczników.wesol pisze:tu wyzej przy tych gornych bezpiecznikach masz zasilanie stale. W tych dolnych bepziecznikach w tym trzecim miejscu od lewej obok tego niebieskiego bezpiecznika masz zapalniczke. Podpinasz w takiej konfiguracji i masz juz stale zasilanie. Po pracy moze wstawie fotke oco chodzi to bedzie bardziej klarownie.
Zapalniczka - zasilanie na stałe
-
Cyfrus
- Przeglądacz
- Auto:: 1T3, 1.6BMT, CAYC, 2012
- Imię:: Darek
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Re: Zapalniczka - zasilanie na stałe
Był 1T1 1.9TDI BKC jest 1T3 1.6TDI BMT DSG
- wesol
- Władca postów
- Auto:: touran BLS i 2x CAYC
- Imię:: Pawel
- Podziękował: 21 razy
- Otrzymał podziękowań: 420 razy

czerwony szereg okienek to plus ale po stacyjce. Niebieski ciag okienek to plus staly i tu z dowolnego gdzie tylko jest pin wolny i wypleniony blaszka wpinamy nasz jeden z kabelkow jako zasilanie dla zapalniczki. Zielone okienka to okienka dla roznych obwodow ktore zabezpieczamy. W tym wlasnie zielonym ciagu musimy odnalezc ktory to wlasnie nasz bezpiecznik od zapalniczek. Laczymy czyli obwod niebieskiego okienka dowolnego ( wolnego) z zielonym od zapalniczek.
Ostatnio zmieniony pn lip 17, 2017 19:07 przez jeżu, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Moderacja
Powód: Moderacja
1T2 BLS oraz 2x 1T3 CAYC
-
Cyfrus
- Przeglądacz
- Auto:: 1T3, 1.6BMT, CAYC, 2012
- Imię:: Darek
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Wygląda to jasno i klarownie. Jutro się tym zajmę i dam znać czy samochód nie stanął w ogniu 
-- 18 lip 2017, 2017 18:47 --
Wszystko poszło gładko. Zapalniczka podłączona na stałe. Dzięki Wesol. Przy okazji
-- 18 lip 2017, 2017 18:47 --
Wszystko poszło gładko. Zapalniczka podłączona na stałe. Dzięki Wesol. Przy okazji
Był 1T1 1.9TDI BKC jest 1T3 1.6TDI BMT DSG