hehe no i Ci co twierdzą, że 1.6 tdi lub nawet 2.0 tdi idzie jak burza niech sobie wsiądą w takie cudo, jak tutaj jest prezentowane, to dopiero będą zachwyceni Piękny w każdym calu gratuluję zakupu:super:
alcest pisze:ładny ładny, ale czemu taki mało rodzinny
zazdroszczę
../na rodzinne auto Muti jeszcze ma czas pewnie
Ja bym mu jakąś księgową załatwił
To się skończy dołowanie kolegów jakością utrzymania samochodu . I pozna co to chlew na drugim rzędzie siedzeń
Jak zawsze mnie dobije tym utrzmaniem lakieru eeeech
alcest pisze:ładny ładny, ale czemu taki mało rodzinny
zazdroszczę
../na rodzinne auto Muti jeszcze ma czas pewnie
Ja bym mu jakąś księgową załatwił
To się skończy dołowanie kolegów jakością utrzymania samochodu . I pozna co to chlew na drugim rzędzie siedzeń
Jak zawsze mnie dobije tym utrzmaniem lakieru eeeech
Maciej, księgowa jest,ale to nic nie zmienia. :p
Miałem małą siostrę i nigdy nie było sajgonu w aucie. Kwestia nauczenia.
Dbanie o auto jest odpoczynkiem i często jest to jakims kosztem.
Jeszcze nie podłączalem VCDS.
Jest tryb E, ale on się włącza po wybraniu trybu Eco i tylko do zgaszenia auta. Po odpaleniu, pomimo że jest Eco, to jest normalny D. Można też włączyć E w individual, ale wtedy nie ma tzw biegu jałowego po puszczeniu gazu.
Muti pisze:Jeszcze nie podłączalem VCDS.
Jest tryb E, ale on się włącza po wybraniu trybu Eco i tylko do zgaszenia auta. Po odpaleniu, pomimo że jest Eco, to jest normalny D. Można też włączyć E w individual, ale wtedy nie ma tzw biegu jałowego po puszczeniu gazu.
aa...czyli takie g
dla mnie ten jałowy bieg to żadne E , nie dałem rady z tym jeździ
Active Exhaust masz ? ale ten przy wydechu, nie ten pierdzik pod szybą
Muti pisze:Jeszcze nie podłączalem VCDS.
aa...czyli takie g
dla mnie ten jałowy bieg to żadne E , nie dałem rady z tym jeździ
Active Exhaust masz ? ale ten przy wydechu, nie ten pierdzik pod szybą