Zakup Tourana w dieslu.
-
- Auto:: Opel Astra 2007 1.9 cdti
- Imię:: Jacek
- Podziękował: 3 razy
Zakup Tourana w dieslu.
Chciałbym kupić Tourana z silnikiem diesla. Niestety sakiewka niezbyt gruba i budżet tylko 15.000 PLN. Czy jest szansa na coś sensownego w tej kwocie?
- cykraz
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2.0 TDI, 2008
- Imię:: Olek
- Podziękował: 95 razy
- Otrzymał podziękowań: 66 razy
Re: Zakup Tourana w dieslu.
Szansa jest zawsze, cierpliwości a zapewne znajdziesz jakąś perełkę na swój budżet.
cykraz
VW Touran 2008r. Highline BMN 2.0 TDI 170KM
VW Touran 2008r. Highline BMN 2.0 TDI 170KM
-
No mam nadzieję, że drugiej takiej miny jak Astra, którą mam obecnie już w moim życiu nie trafię. Szukam diesla bo robię rocznie 70-75kkm, więc już opłacalne. Chciałem 1.9 TDI, ale z tego, co tu czytam 2.0 TDI też niektóre mogą być.
- witek271
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 1.9 TDI
- Imię:: Witek
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 10 razy
Ja kupiłem za 12 tys z tym że dwumas i rozrząd do wymiany W cale mi to nie przeszkadzało bo teraz dołożę 3 tys i mam auto pewne Kupił bym za 15 tys i też by pewnie trzeba było robić
Tylko że kupiłem od niemca i na budzie zero rdzy a u nas w Polsce większość skorodowanych
Polecam przed zakupem temat
viewtopic.php?f=11&t=19144
Jest opisane wiele rzeczy na które należy zwrócić uwagę Przeczytałem około 15 stron i pomogło mi to bardzo przy zakupie
Oglądałem około 45 touranów i ten z Niemiec wydał mi się najrozsądniejszy
A tak ogólnie to kupujesz na taksówkę? 75 tys rocznie to ponad 200 km dziennie
Tylko że kupiłem od niemca i na budzie zero rdzy a u nas w Polsce większość skorodowanych
Polecam przed zakupem temat
viewtopic.php?f=11&t=19144
Jest opisane wiele rzeczy na które należy zwrócić uwagę Przeczytałem około 15 stron i pomogło mi to bardzo przy zakupie
Oglądałem około 45 touranów i ten z Niemiec wydał mi się najrozsądniejszy
A tak ogólnie to kupujesz na taksówkę? 75 tys rocznie to ponad 200 km dziennie
Ostatnio zmieniony sob paź 28, 2017 15:48 przez witek271, łącznie zmieniany 1 raz.
- karolek_ust
- Specjalista
- Auto:: Jetta A2
- Imię:: Karol
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 94 razy
Kolego czytamy pierw regulamin : viewtopic.php?f=1&t=7404&view=unread#unreadpoliocertes pisze:Chciałbym kupić Tourana z silnikiem diesla. Niestety sakiewka niezbyt gruba i budżet tylko 15.000 PLN. Czy jest szansa na coś sensownego w tej kwocie?
Potem się witamy : viewforum.php?f=1
I wtedy możemy pisać coś na forum
Bo inaczej post poleci w kosz przez ADMINA
Vento - Golf III - Astra G - Toledo 1M - Passat B5FL - Touran 1T1 - Jetta A2 - Touran 1T3 - A4 B8 -
- witek271
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 1.9 TDI
- Imię:: Witek
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 10 razy
Przecież kolega najpierw się przywitał a dopiero po kilu minutach napisał postkarolek_ust pisze:Kolego czytamy pierw regulamin : viewtopic.php?f=1&t=7404&view=unread#unreadpoliocertes pisze:Chciałbym kupić Tourana z silnikiem diesla. Niestety sakiewka niezbyt gruba i budżet tylko 15.000 PLN. Czy jest szansa na coś sensownego w tej kwocie?
Potem się witamy : viewforum.php?f=1
I wtedy możemy pisać coś na forum
Bo inaczej post poleci w kosz przez ADMINA
viewtopic.php?f=1&t=22362&p=255017#p255017
-
@karolek_ust
Wiem jak należy się na forach zachowywać. Nie wiem gdzie nie dotrzymałem postanowień regulaminu. Być może gdybym założył wątek w dziale GIEŁDA tak mogłoby być, ale... EOT.
@witek271
Nie chce na taksówkę. Mam do pracy tylko 23 km, ale do rodziny 1200 w dwie strony. Widujemy się w każdy weekend + jakieś inne wyjazdy i prawie 75k ostatniego roku pękło.
Wiem jak należy się na forach zachowywać. Nie wiem gdzie nie dotrzymałem postanowień regulaminu. Być może gdybym założył wątek w dziale GIEŁDA tak mogłoby być, ale... EOT.
@witek271
Nie chce na taksówkę. Mam do pracy tylko 23 km, ale do rodziny 1200 w dwie strony. Widujemy się w każdy weekend + jakieś inne wyjazdy i prawie 75k ostatniego roku pękło.
- karolek_ust
- Specjalista
- Auto:: Jetta A2
- Imię:: Karol
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 94 razy
poliocertes pisze:@karolek_ust
@witek271
Nie zauwazyłem .
Vento - Golf III - Astra G - Toledo 1M - Passat B5FL - Touran 1T1 - Jetta A2 - Touran 1T3 - A4 B8 -
- GASIOR997
- Specjalista
- Auto:: SHARAN 7N2
- Imię:: GASIOR
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 61 razy
Diesel teraz czym nowszy tym gorszy. Kłopoty ze wszystkim zaczynając na mechanice kończąc na elektronice. Duzo ludzi teraz wybiera BENZYNY. Mniej problemów ale, jak jeździsz dużo to tylko DIESEL. Odchodzi zapomnienie era dieasli na EURO6 zakończyli nie maja już pomysłu na EURO7.
Jak pomogłem to podziękowanie! - Pozdrawiam