tak, w wersji Highjarfab0511 pisze:Witam czy ktoś zamontować do turan I camerke od tiguana?

tak, w wersji Highjarfab0511 pisze:Witam czy ktoś zamontować do turan I camerke od tiguana?
... to jest sterownik od Passata i on nie zadziała w Touranie, bedziesz miał bląd z software, szukaj od Tiguana np. 5N0 907 441 Astah04 pisze:a sterownik 3C0907441
... w jakim zestawie ? z kamerka, którą podałeś ? tak pójdziestah04 pisze:A ten pójdzie:5N0907441A w tym zestawie
a co zakładasz nie oem kamerę ?zgarniacz pisze:Ma ktoś namiar na taki moduł BOX do podlaczenia kamerki? Jak to się wgl nazywa zeby sobie to wynaleźć ?
Witam, właśnie zamontowałem ten zestaw i pokazuje mi błąd " nieprawidłowa wersja oprogramowania sterownika",więc o co chodzi "yox". Proszę o pomoc.yox pisze:... to jest sterownik od Passata i on nie zadziała w Touranie, bedziesz miał bląd z software, szukaj od Tiguana np. 5N0 907 441 Astah04 pisze:a sterownik 3C0907441
... o kodowanie w gateway, trzeba zakodować "off road" czy jakoś takstah04 pisze:Witam, właśnie zamontowałem ten zestaw i pokazuje mi błąd " nieprawidłowa wersja oprogramowania sterownika",więc o co chodzi "yox". Proszę o pomoc.yox pisze:... to jest sterownik od Passata i on nie zadziała w Touranie, bedziesz miał bląd z software, szukaj od Tiguana np. 5N0 907 441 Astah04 pisze:a sterownik 3C0907441
yox pisze:... to jest sterownik od Passata i on nie zadziała w Touranie, bedziesz miał bląd z software, szukaj od Tiguana np. 5N0 907 441 A
stah04 pisze:Witam, właśnie zamontowałem ten zestaw i pokazuje mi błąd " nieprawidłowa wersja oprogramowania sterownika",więc o co chodzi "yox". Proszę o pomoc.
A co teraz mam zrobić z tak pomocną radą?yox pisze:... o kodowanie w gateway, trzeba zakodować "off road" czy jakoś tak
19 Gateway-----> Byte 01----> "Off Road" dla gatka 7N0...
Part No SW: 7N0 907 530 BC
Coding: 356003
... piłeś ?stah04 pisze:A co teraz mam zrobić z tak pomocną radą?
Napisałem że mam Gatewaya 1K0 907 530 S ale mój post znikł, więc podaję jaki mam sterownik i jakie kodowanie a nie 7N0 907 530 BCyox pisze:... piłeś ?stah04 pisze:A co teraz mam zrobić z tak pomocną radą?zakoduj Gateway