poza tym R-ka bez tych felg powiedzmy sobie szczerze wygląda mega słabo

Czytałeś może ten wątek - http://vw-clubpolska.pl/index.php/topic,2839.225.html ?Robson-77 pisze:@Lukaszn jeździłem w sobotę Turkiem na 17stkach ale bez dcc i było znośnie, więc myśle że z dcc powinno nie być najgorzej, choć może wypowiedzą się koledzy, którzy mają 18stki na swoich vw![]()
poza tym R-ka bez tych felg powiedzmy sobie szczerze wygląda mega słabo
Hej, wziąłeś R-line w kolorze white silver metallic? (ten jasno srebrny?). Dawaj fotki piorunemLukaszn pisze:Wziąłem R-line jasno srebrnego na 17, wygląda ok, mi się podoba
Nie, niestety lub stety Srebrny ReflexKriSSo pisze:Hej, wziąłeś R-line w kolorze white silver metallic? (ten jasno srebrny?). Dawaj fotki piorunem![]()
Zostawić 18". R-line wygląda lepiej na 18-tce. O komfort bym się nie martwił, zwłaszcza przy DCC. Reszta wyposażenia jest bardzo dobra. Osobiście dołożyłbym tylko pakiet TOP. Moje dzieciaki uwiebiająRobson-77 pisze:Co powiecie na moją konfigurację czy czegoś brakuje ?
- Pakiet przeglądów, 48 miesięcy, max przebieg: 60 000 km
Lukaszn pisze:Ale faktycznie jest to niepopularny kolor jak narazie - nie da się takiego Tourana wygooglować nawet za zachodnią granicą.
Ok, trzymam kciuki żeby było u Ciebie ok. I już czekam na wrażenia z jazdy. Wszystkie opcje które wybrałeś są super, a różnice mogą być tylko kwestią gustu lub przyzwyczajenia.Robson-77 pisze:le jakoś mnie to nie przerażazawsze jest szansa że akurat moja sztuka będzie okey
nie można być pesymistą :-)
To chyba nie jest konieczne do używania w Android Auto. Nie mam sterowania głosowego, natomiast w AA, wystarczy przytrzymać przycisk na kierownicy i mogę do googla gadać.toomas08 pisze:A powiedzcie proszę czy domówienie dla Composition Media opcji sterowanie głosowe załatwia możliwość wydawania poleceń po naciśnięciu przycisku na kierownicy i czy to jest rozpoznawane przez telefon podłączony przez android auto?
@ KriSSoKriSSo pisze:Ale faktycznie jest to niepopularny kolor jak narazie - nie da się takiego Tourana wygooglować nawet za zachodnią granicą.
Rozumiem, że ciszej jest przy manualnej skrzyni?Lukaszn pisze:Przy 140 - roznica ok 200-300 obrotow/min wiec jest troche ciszej.