Witam,
posiadam taki panel - https://img01-olxpl.akamaized.net/img-o ... rev003.jpg
gdy włączę opcje dmuchawy szyb i chce dodatkowo włączyć np. na twarz bądź nogi automatycznie wyłącza się ta opcja na szyby.
W tym panelu w takich konfiguracjach nie można mieć włączonych dwóch opcji czy mam coś zepuste
Brak możliwości włączenia nadmuchu dwóch rzeczy?
- cykraz
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2.0 TDI, 2008
- Imię:: Olek
- Podziękował: 95 razy
- Otrzymał podziękowań: 66 razy
Re: Brak możliwości włączenia nadmuchu dwóch rzeczy?
Mam bardzo podobny, tylko bez econ i z grzanym taboretem. Można ustawiać różne nawiewy jednocześnie za wyjątkiem szyby. Szyba wyłącza pozostałe i na odwrót, inny nawiew wyłącza szybę. Wiec chyba tak już jest.
cykraz
VW Touran 2008r. Highline BMN 2.0 TDI 170KM
VW Touran 2008r. Highline BMN 2.0 TDI 170KM
-
sto2
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2.0 TDI CR CFHC
- Imię:: Sławek
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 28 razy
Touran II po lifcie też tak ma.
Był Touran 2004r 1.9 TDI 105KM
jest Touran 2012r 2.0 TDI 140KM
jest Touran 2012r 2.0 TDI 140KM
- wesol
- Władca postów
- Auto:: touran BLS i 2x CAYC
- Imię:: Pawel
- Podziękował: 21 razy
- Otrzymał podziękowań: 420 razy
I dlatego przeklalem klimatronika już w dwóch autach. W turku mam manualu i jestem zachwycony. Ustawiam sobie np na szybę 3/4 a jedna czwarta na nogi. Jak już rozgrzeje troszkę budę to daje bardziej na nogi. I do tego jadę i manipuluje nawet nie odrywając wzroku zndrogi.
1T2 BLS oraz 2x 1T3 CAYC
- Gerardos
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1.6 mpi + LPG 2004
- Imię:: Gerard
- Podziękował: 56 razy
- Otrzymał podziękowań: 67 razy
Wojol jesli dobrze Cię zrozumiałem po włączeniu tego przycisku, który zaznaczyłem czerwoną strzałka z automatu wyłącza inne nastawy i zwiększa prędkość dmuchawy by odparować szyby jeśli Ci zaparowały , jeśli naciśniesz któryś z tych czterech ( nawiew na nogi ,szybę , twarz lub obieg zamknięty ) z automatu wyłącza " odparowanie" szyby ( ten zaznaczony czerwona strzałką ).
Co do tych czterech przycisków (obieg zamknięty , nawiew na szybę , nogi i twarz),możesz włączyć dowolną kombinację np: na nogi + na szybę ,lub obieg wewnętrzny na szybę + na twarz lub wszystkie cztery pełna dowolność .
Co do tych czterech przycisków (obieg zamknięty , nawiew na szybę , nogi i twarz),możesz włączyć dowolną kombinację np: na nogi + na szybę ,lub obieg wewnętrzny na szybę + na twarz lub wszystkie cztery pełna dowolność .