Mam turana dwa tygodnie dopiero czy podgląd wizualizację z czujników to trzeba jakoś włączyć? U mnie jest radio RNS300 i czujniki z tyłu ale przy cofaniu nigdy mi się nie pokazało w radio

Nie ma takiej opcji,zmień radio na wyższe ''rns'' jak chcesz mieć wizualizacjekarolek_ust pisze:RNS300 w ogóle posiada funkcję wizualizacji ?
[/quote]marmu09 pisze:Ponawiam pytanie może ktoś odpowiedzieć?
Mam turana dwa tygodnie dopiero czy podgląd wizualizację z czujników to trzeba jakoś włączyć? U mnie jest radio RNS300 i czujniki z tyłu ale przy cofaniu nigdy mi się nie pokazało w radio??
... co wg. Ciebie znaczy "kompletne" ? jesli myslisz o OPS 360 to moduł 8K tego nie obsłuzymarsss pisze:aby było kompletne OPS
Miałem na myśli kwestie czy będzie wizualizacja przodu i tyłu, po prostu się zastanawiam czy soft posiada obrazek pod sirocco dla wyświetlania przodu i tyłu , skoro fabrycznie nie był montowany przód ?yox pisze:... co wg. Ciebie znaczy "kompletne" ? jesli myslisz o OPS 360 to moduł 8K tego nie obsłuzymarsss pisze:aby było kompletne OPS
Co znaczy 8K od Scirocco ?yox pisze:... to szukaj jakiegoś 8K od sciroccojesli radio obsługuje to wizualizacja będzie
8K to znaczy na 8 czujników, 4 przód i 4 tył.marsss pisze:Co znaczy 8K od Scirocco ?yox pisze:... to szukaj jakiegoś 8K od sciroccojesli radio obsługuje to wizualizacja będzie
No właśnie się pytam czy RNS 315 obsłuży ?
... od scirocco znaczy od sciroccomarsss pisze:Co znaczy 8K od Scirocco ?
... obsłużymarsss pisze:No właśnie się pytam czy RNS 315 obsłuży ?
O dzięki , teraz wiem konkretnie czego szukać .yox pisze:... od scirocco znaczy od sciroccomarsss pisze:Co znaczy 8K od Scirocco ?skoro i tak musisz dokładać wiązki to założ sobie moduł 8K od scirocco FL: 1K8919472 A/B
... obsłużymarsss pisze:No właśnie się pytam czy RNS 315 obsłuży ?