... powiedz mi tylko czy mozna "przesoftować" 02... na 03... (C--->E) ?
... z tego co słyszłem można zmieniać soft ale tylko w tej samej wersji czyli:
02... ----> 02...
03.. ----> 03... itd. inaczej niż było w RNS-ach
yox pisze:... na C nie działa czyli musi być Soft 03...
Niestety... ani na starszych ani na nowszych nie działa. Muszę w końcu założyć do Superba to radio żeby zobaczyć czy coś rzeczywiście wyświetla czy to tylko fake...
ale to co , pojawiło ci się menu i nic wiecej ?
czy cos tam poustawiałes ?
yox pisze:... powiedz mi tylko czy mozna "przesoftować" 02... na 03... (C--->E) ?
... z tego co słyszłem można zmieniać soft ale tylko w tej samej wersji czyli:
02... ----> 02...
03.. ----> 03... itd. inaczej niż było w RNS-ach
I tak, i nie. Normalnie sie nie da, chyba że się ma specjalny soft inżynierski który potrafi takie cuda bo już widziałem tak zrobione radia po testach. Niestety, nie mam takiego softu ani nie znam nikogo kto by do niego mial dostęp
yox pisze:... u Ciebie pewnie kwestia ustawień w adaptacjach a u mnie ? widziałem wersję G SW 04... ona ma nawet ikone w Menu "Off-Road"
... 02... ? any chance ?
za wiele nie mam co ustawiać bo nic mi się prawie nie pojawia, i nie wiem czy kwestia software czy np filtra
nie wiem czy jest sens sie zabijać o te wersje
czyli z golfem 7 trzeba porównac.
przynajmniej wiem ze odpala, moze uda sie zasymulowac SETUP ala z panelu od golfa 7 , bo drugi raz juz nie udalo mi sie wejsc w te opcje
spacewalker pisze:nie wiem czy jest sens sie zabijać o te wersje
... ale Ty już masz odp. wersję SW 03... tak jak pisze kolega reszta w adaptacjach mi zależało na wersji z DAB a najnowsza dostepna była wersja C, z tym że na SW 02... i właśnie w odróznieniu od 03... nie za bardzo jest z czym zaszaleć
... uruchomiłem kiedyś menu "hybryda" ale do czego mi to ?
Z obawy na spore koszta i brak odwiedzi na PW dotyczących DM wpadło RNS510 LED SSD DAB. Tymczasowo mam sporo na głowie, ale jak się rozluźni to będę się rozglądał za DM