Niestety do wymiany jest cały panel sterowania ponieważ płytka sterująca jest z nim zintegrowana i nie da się jej wyjąć. Udało mi się ustalić w ASO, że cały panel ma kod 1K8947105AK i tu jest problem bo w ASO nie da się obecnie kupić takiego panelu. Są jakieś inne, które jednak nie pasują bo nie mają odpowiednich wycięć i przełączników. Namierzyłem jeden taki panel na eBay za ok 100€ ale tam znowu inny kod ma mini panel z przełącznikami (tam jest 3C0 035 624 a u mnie 3B0 035 711B - to są te 3 guziczki m.in. do wyzwania pomocy). Znalazłem natomiast na alledrogo identycznie wyglądający panel od VW i Skody ale o innym oznaczeniu, tj. 1K8947105DA. I teraz pytanie, czy ten panel będzie pasował do mojego auta i czy będą działać wszystkie funkcje (oświetlenie wnętrza, zestaw głośnomówiący, sterowanie szyberdachem i roletą i czujki od alarmu)?
Ew. znalazłem jeszcze jeden bardzo podobny panel, tj. 1K8947105K tylko że on nie ma tych 3 guziczków (3B0 035 711B). W ich miejscu jest zaślepka. Da się ją włamać i w ich miejsce przełożyć te 3 guziczki?
Bardzo proszę o pomoc.
Wybaczcie jednocześnie, że taki elaborat mi wyszedł ale starałem się opisać wszystko jak najdokładniej.
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka