Dzisiaj w końcu wziąłem się za węże od IC bo coś dziwnie syczał na wyższych obrotach i wywala błąd przepływomierza 000257 - Miernik masy powietrza (G70). Okazało się że wyskoczyło kolano bo zabezpieczenie jest połamane. Na razie zrobiłem to "po polsku" zakreciłem drut w miejscu zabezpieczenia. Szukam teraz takiej właśnie zawleczki. Na sprawdzenie błędów dziś brakło czasu. Jutro.
EDIT: Błąd wykasowany. Dziś mała trasa do zrobienia, zobaczymy po powrocie czy się pojawi.
korzystając z urlopu i bieszczadzkiej pogody, wyprałem wczoraj wszystkie fotele w turku
wymiana świeć żarowych, wymiana filtra paliwa bo tylko ten został na chwilę obecną
plus do tego kompletne sprzątanie środka, i montaż radia CB bo się "walało" przy dźwigni ręcznego
Grzesiek3253 pisze: montaż radia CB bo się "walało" przy dźwigni ręcznego
Gdzie zamontowałeś cb jeśli możesz wrzuć jakąś fotkę
wystukane w garażu z kluczem w ręku
Jestem Marcin z Jastrowia
był
VW Touran 2,0 TDI AZV 100 KW z 2003 r czarny
VW Touran 1,9 TDI BKC 77 KW z 2005 r bordowy
VW Touran 1,9 TDI BLS 77 KW z 2007 r siwy
Jest
VW Touran 1,6 TDI CAYC 77KW z 29,12,2010 r Mocca
a bardzo proszę
chwilowo musi być kabel zasilający tak jak jest bo na stacji nie było rozdzielacza do zapalniczki
jak zakupię takowy, wtyczka będzie w lewym boczku tak jak zasilanie kamerki
Też się bałem zapachu bo wcześniej zamawialem listwy na progi i bardzo smierdzialy ale te gumy nie mają zapachu i brakowało jednej tam gdzie są przyciski esp Ale było kilka które nie wiedziałem gdzie je dac więc jedną wycialem i mam komplet