pozdrawiam
Dodi
Podłączam się pod temat z chęcia też bym skorzystał z VAG i mam prośbę do kolegów o wskazanie jakiego VCDS kupić (jakie oprogramowanie już wiem ma być) ale jestem w tej sprawie zielony więc prosiłbym o pomoc :-)Dodi pisze:mam prośbę do kolegów z Wawy bądź okolic... jakby ktoś miał z Was chwilke czasu i chęci no i oczywiście Vag-a w ten weekend to chętnie bym skorzystał z uprzejmości... muszę na chwile się podłaczyć bo mój vdcs zastrajkował i nie chce mi zrobic adaptacjijakby ktoś miał chęć sie spotkac to niech pisze na pw lub dodi79_26@o2.pl ...
pozdrawiam
Dodi
wysłałem PW do CiebieRauko pisze:Jak coś to zapraszam do mnie w weekend. Laptopa + VCDS + kabel udostępnieAle wiedzę niezbędną do zrobienia adaptacji musisz posiadać swoją
Mam oczywiście klona, ale do tej pory wszystko mi działa na wersji 912 beta zdaje się - oprócz kasowania serwisu (po odpaleniu kasowania itd. oczywiście komputer nadal darł się, że service now
).
Miejsce dla mnie optymalne to u mnie pod blokiem, czyli Tarchomin. Jeśli jesteś zainteresowany to pisz na PW - podam dokładny adres